دستور پخت خود را ارسال کنید.
تعداد
زss
Coût de la recette
Difficulté
Difficulté
لیست ۳۰ غذا برای مهمانی – انتخاب غذای مناسب یکی از سخت ترین مراحل برگزاری یک مهمانی نهار یا شام خانوادگی است. معمولا اولین سوالی که بعد از دعوت کردن مهمان به ذهنمان می رسد اینست که: چه غذایی بپزم؟
تنوع در غذاهای ایرانی یا حتی غذاهای جدید کم نیست، تنها علت این سردرگمی نداشتن برنامه ریزی و یک لیست از پیش آماده ست. در این پست از یامی شف یک لیست بلند از انواع غذاهای ایرانی مناسب مهمانی ارائه خواهد شد پس با“لیست ۳۰ غذا برای مهمانی”همراه باشید.
مهمانی ایرانی
رسم دعوت کردن عزیزانمان و پذیرایی به بهترین شکل از آداب و رسوم دیرینه ی ما ایرانی هاست: از گردگیری و به اصطلاح برق انداختن منزل تا یک برنامه ریزی دقیق برای یک شام ایده آل و آماده کردن لیست خرید از جمله کارهایست، که برخی خانم ها شاید یک هفته قبل از مهمانی انجام می دهند. معمولا پذیرایی در این مهمانی با چای، شیرینی خانگی، میوه و تنقلات آغاز شده و با پهن کردن یک سفره شامل انواع سالاد، ژله، ماست و خیار و چندین غذا ادامه می یابد.
پلوی ایرانی با زعفران پایه ی اصلی سفره ایرانی بوده که در کنار یک خورشت یا مرغ و چندین پیش غذا سرو خواهد شد.
لیست ۳۰ غذا برای مهمانی
در ادامه لیست ۳۰ غذا برای مهمانی را ببینید و برای دیدن دستورپخت غذای موردنظر روی لینک زیر هر عکس کلیک نمایید.
۱-زرشک پلو با مرغ مجلسی
زرشک پلو با مرغ مجلسی ، غذای محبوب ایرانی که مرغ در یک سس لذیذ پخته شده سپس به همراه پلو زعفرانی و زرشک سرو می شود. این یک غذای عالی برای خانواده و دوستانتان است.
در این دستورپخت مرغ را طبق دستور نوشته شده(با پوره یا رب گوجه فرنگی) بپزید، سپس برنج خیس شده را بعد از پخت آبکش کرده و زرشک، زعفران و کره را به بخشی از برنج اضافه نمایید.
مواد مورد نیاز
- برای زرشک پلو
- برنج ایرانی ۴ پیمانه
- زرشک خشک ۱/۲ پیمانه
- خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد(برای ته دیگ)
- کره ۵ قاشق غذاخوری
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- مرغ ۱ کیلوگرم
- روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی ۱/۴ پیمانه
- پیاز متوسط ۱ عدد
- آب ۲ پیمانه
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی را در این لینک ببینید.
۲-کباب تابه ای با سماق
طرز تهیه کباب تابه ای با سماق – کباب تابه ای، آسان ترین کباب ایرانی که به سیخ و زغال نیازی ندارد، این کباب به خوبی با ادویه طعم دار شده است. یک روش ساده اما بی نظیر برای سرو کباب در سفره ی ایرانی!
برای تهیه این کباب به گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، نعنا خشک، سیر رنده شده، ادویه جات، تخم گشنیز و نمک نیاز خواهید داشت.
مواد مورد نیاز
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم
- نعنا خشک ۱ قاشق چایخوری
- سیر رنده شده ۲ حبه
- سماق ۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا دودی ۱ قاشق چایخوری
- ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- روغن یا کره ۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه کباب تابه ای با سماق را در این لینک ببینید.
۳-جوجه کباب مخصوص
جوجه کباب مخصوص با طعم و بافت متفاوت که چندین ساعت در مواد خوابانده شده در واقع این غذا سالم، مقوی و در عین سادگی متنوع و جذاب است.مرینت مرغ(خواباندن مرغ در مواد مختلف)باعث تغییر در بافت و مزه شده و در صورت عدم استفاده از این روش مرغ خشک و بی طعم خواهد شد.
برای مرینیت مرغ به مواد زیر نیاز خواهید داشت:
- ماست موسیر ۱۵۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد خرد شده
- فلفل دلمه ای ۱ عدد خرد شده
- سیر ۶ حبه رنده شده
- کره ذوب شده ۵۰ گرم
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده(به میزان دلخواه)
- فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
- آویشن ۱ قاشق غذاخوری
- گلپر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و کمی زردچوبه
طرز تهیه جوجه کباب مخصوص یامی شف را در این لینک ببینید.
۴-باقالی پلو با شوید تازه
باقالی پلو با شوید تازه یک ظرف برنج معطر همراه با باقالی، شوید تازه،زعفران،سیر رنده شده و کمی کره که با ته دیگ سیب زمینی در کنار گوشت گوسفندی بسیار دلپذیر خواهد بود.
این پلو در کنار ماهیچه بره پخته شده(به سبک ایرانی) پیشنهاد عالی برای مهمانی های رسمی هر خانواده ایرانی است.
مواد مورد نیاز
- برنج ایرانی ۳ پیمانه
- شوید تازه خرد شده ۵ پیمانه
- نمک ۲ قاشق غذاخوری
- آب ۱۰ پیمانه
- باقالی پخته ۱ لیوان
- سیر رنده شده ۲ حبه
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه شوید پلو و باقالی با ماهیچه را در این لینک ببینید.
۵-کباب کوبیده خانگی
کباب کوبیده از معروف ترین کباب های ایرانی بوده که اگر دستور پخت مناسب و اصول را به درستی رعایت کنید طعم بسیار قوی و لذیذی خواهید داشت.این کباب از ترکیب گوشت و چربی تهیه شده که درصد مواد به کار رفته در آن از رمزهای کلیدی این رسپی است!
مواد مورد نیاز
- گوشت قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
- گوشت سر دست گوساله ۵۰۰ گرم
- پیاز ۲۵۰ گرم
- زعفران ۲ قاشق غذاخوری(اختیاری)
- فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
- فلفل قرمز ۱/۳ قاشق چای خوری
- نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه کباب کوبیدهرا در این لینک ببینید.
۶-دلمه برگ مو
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب بوده که در فصل بهار و تابستان در سفره ی ایرانی ها وجود داشته، این خوشمزه های کوچک از برگ مو، برنج، گوشت، پیاز، لپه و سبزی های معطر تهیه شده است.دلمه را با ذائقه های متفاوت ملس یا ترش تهیه نمایید.
طرز تهیه دلمه برگ مورا در این لینک ببینید.
۷-سوپ شیر با خامه
سوپ شیر پیش غذای معروف ایرانی که از ترکیبات مغذی همچون سبزیجات تازه، شیر، گوشت گوسفندی، جو پوست کنده و کره تهیه می شود. بافت خامه ای و عطر سبزیجات و طعم بی نظیر این سوپ بی شک هواداران سوپ را چند وقت یک بار مجبور به سرو این غذای مقوی خواهد نمود.
طرز تهیه سوپ شیر با خامه را در این لینک ببینید.
۸-مرغ شکم پر با رب انار و گردو
مرغ شکم پر با چاشنی رب انار و موادی نظیر گردو، سبزیجات تازه و ادویه یک غذای ایرانی خوشمزه را برای مهمانی ها سرو نمایید این غذا به علت سادگی در پخت، خوشمزگی در طعم، رنگ طلایی و بافت برشته بسیار مطبوع و لذیذ خواهد بود.
مواد مورد نیاز
- مرغ درسته ۱ عدد
- جعفری ۱۵۰ گرم
- گشنیز ۱۵۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- رب انار ۳ قاشق غذا خوری
- زرشک نصف پیمانه
- آلو خورشتی ۱۰ عدد
- هویج ۱ عدد
- گردو ۵۰ گرم
طرز تهیه مرغ شکم پر با رب انار و گردو را در این لینک ببینید.
۹-خورشت فسنجان با مرغ
خورشت فسنجان(خورشت مرغ با گردو و سس انار) همراه با ترشی انار و روغن گردو سرشار از طعم، غذای محبوب ایرانی هاست مرغ سرخ شده را به آرامی در سس گردو و انار خوابانده و ترکیبی عالی از مواد مغذی را میل نمایید.
مواد مورد نیاز
- ران مرغ ۵ تکه
- گردو آسیاب شده ۲ فنجان
- پیاز ۲ عدد طلایی سرخ شده
- روغن زیتون یا روغن سبزیجات ۲ قاشق غذاخوری
- آب سرد ۱/۴ فنجان
- رب انار ۱ فنجان
طرز تهیه خورشت فسنجان با مرغرا در این لینک ببینید.
۱۰-میرزا قاسمی
میرزا قاسمی، غذای محلی گیلان را پیش تر در رستوران های جنگلی گیلان مزه کرده ایم و جز یکی از به یاد ماندنی ترین غذاهای محلی شمال ایران محسوب می شود.در یامی شف دستور پخت میرزا قاسمی را دنبال نمایید بی شک همان طعم قوی و خوشمزه را خواهید چشید.
مواد مورد نیاز
- بادمجان ۲ کیلوگرم
- گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
- سیر ۱۰ حبه یا بیش تر
- روغن یا کره، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه میرزا قاسمی را در این لینک ببینید.
لیست ۳۰ غذا برای مهمانی
۱۱-قورمه سبزی مجلسی
قورمه سبزی، عطر و طعم دوستداشتنی با گیاهان سبز، یکی از لذیذ ترین غذاهای ایرانی است. سبزیجات خرد شده از سیر، جعفری، اسفناج، تره، گشنیز و شنبلیله; گوشت بره، لیمو خشک، لوبیا قرمز و چیپس پیاز مواد مورد نیاز قورمه سبزی هستند.برای بهترین طعم و مزه، از قلم گوسفندی و گوشت بر روی استخوان استفاده کنید; از قسمت های کم چرب گوشت استفاده کنید و تا جای ممکن چربی ها را برطرف نمایید.
طرز تهیه قورمه سبزی را در این لینک ببینید.
۱۲-خورشت قلیه ماهی
قلیه ماهی، غذای تهیه شده با ماهی جنوب و سبزیجات تازه بسیار معروف بوده و دوستداران زیادی دارد. این غذا بومی استان خوزستان، بوشهر، هرمزگان و جنوب بلوچستان است.قلیه ماهی سرشار از ویتامین های مختلف اعم از ویتامین A، B ، C، D ، E امگا ۳، سدیم، فسفر بوده و از این جهت وعده غذایی مناسب برای خانواده است.
طرز تهیه قلیه ماهی را در این لینک ببینید.
۱۳-نخود پلو زعفرانی با ماهیچه
نخود پلو زعفرانی با ماهیچه یک غذای محبوب ایرانی که از برنج ایرانی با زعفران، شوید خرد شده و نخود فرنگی پخته شده تهیه می شود. این پلوی خوشمزه را در کنار ماهیچه سرو کنید.
نخود پلو را می توانید به همراه انواع گوشت یا مرغ زعفرانی طبخ کنید اما اگر می خواهید یک غذای خوشمزه را در آخر هفته سرو کنید نخود پلو با شوید را در کنار گوشت بره بپزید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه نخود پلو زعفرانی با ماهیچه را در این لینک ببینید.
لیست ۳۰ غذا برای مهمانی
۱۴-کباب تابه ای با برنج کته زغفرانی
کباب تابه ای با برنج کته زعفرانی – کباب تابه ای یک کباب ایرانی با گوجه فرنگی کبابی که بسیار آسان تهیه شده و به زغال و باربیکیو نیاز نخواهد داشت. در کمتر از یک ساعت می توانید این غذای لذیذ را آماده سرو کنید.
کباب تابه ای خوشمزه مناسب برای وعده ناهار یا شام!
هر زمان که هوس کباب می کنم اما زمان کافی برای فراهم کردن کباب کوبیده را ندارم خیلی سریع کباب تابه ای را با گوجه کبابی و برنج کته آماده می کنم. ساده، خوشمزه و خیلی سریع!
طرز تهیه کباب تابه ای با برنج کته زعفرانی را در این لینک ببینید.
۱۵-ته چین گوشت
کیک برنج زعفرانی با گوشت، ته چین یک غذای کلاسیک و خوشمزه ی ایرانی که با برنج زعفرانی و ترکیبی از مرغ، گوشت، سبزیجات یا به صورت ساده طبخ می شود. در این دستورپخت لایه ی برشته شده بیرونی که در مرکز آن برش هایی از گوشت بره قرار دارد و از برنج، زعفران، ماست، تخم مرغ، پیاز، گوشت و زرشک تهیه شده است.
طرز تهیه ته چین گوشت را در این لینک ببینید.
۱۶-ماهی شکم پر
ماهی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه شمالی که طعمی بی نظیر دارد و اگر یک بار این غذا را بخورید حتما عاشق طعم آن خواهید شد. این غذا را در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
- سبزی معطر ۱۰۰ گرم (حاوی گشنیز، جعفری، برگ سیر، مقداری نعنا)
- ماهی قزل آلا ۱ عدد
- گردو آسیاب شده یک چهارم پیمانه
- پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
- رب انار ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ماهی شکم پررا در این لینک ببینید.
۱۷-کشک بادمجان و گردو
کشک بادمجان و گردو غذای محبوب ایرانی که با تعداد انگشت شماری از مواد اولیه تهیه شده و مملو از طعم های خوش مزه و اشتها آور برای سفره غذای خانواده است.
طرز تهیه کشک بادمجان را در این لینک ببینید.
۱۸-لوبیا پلو
وبیا پلو بشقاب غذای ایرانی سریع و آسان اما با طعم بسیار خوشمزه که برای وعده غذایی سالم و کامل خانواده مناسب است.این غذا شامل برنج، لوبیا سبز، گوشت گوسفندی،پوره و رب گوجه فرنگی، زعفران و ادویه هایی نظیر زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، دارچین و کمی ادویه کاری است.
مواد مورد نیاز
- برنج ایرانی ۳ پیمانه
- گوشت گوسفندی(چرخ کرده یا تکه ای) ۳۵۰ گرم
- لوبیا سبز ۴-۳ پیمانه
- پیاز ۲ عدد
- گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
- ادویه کاری، زردچوبه، نمک و فلفل
- دارچین
- روغن مایع به میزان دلخواه
طرز تهیه لوبیا پلو را در این لینک ببینید.
۱۹-کباب کوبیده با مرغ چرخکرده
کباب ها به شکل های متنوعی تهیه می شوند اما همه ی آن ها خوشمزه و لذیذ هستند یکی از پر طرفدارترین کباب ها، کباب کوبیده ایرانی که بسیار خوشمزه و دلرباست پس اگر طرفدار کباب کوبیده با گوشت گوسفندی هستید حتما طعم کباب کوبیده مرغ را نیز دوست خواهید داشت این کباب را می توانید روی ذغال یا در تابه گریل تهیه نمایید.
طرز تهیه کباب با مرغ چرخکرده را در این لینک ببینید.
۲۰-ته چین بادمجان و قارچ
قارچ و بادمجان یکی از خوشمزه ترین موادی که میشه در ته چین استفاده کرد.
مواد مورد نیاز
- برنج ۳ پیمانه
- زعفران سائیده شده به مقدار لازم
- قارچ ۱۵۰ گرم
- بادمجان ۶ عدد سایز متوسط
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- ماست ۱ لیوان
- گلاب ۱ قاشق
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
- روغن برای سرخ کردن بادمجان
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه تهچین قارچ و بادمجانرا در این لینک ببینید.
در ادامه با ۳۰ انواع غذا برای مهمانی
۲۱-خورشت هویج با پسته و مرغ
خورشت هویج و پسته با مرغ – یکی از غذاهای معروف و لذیذ این شهر، خورشت هویج و پسته میباشد. همانطور که میدانیم، مصرف مغزهای خوراکی خوشمزه مانند پسته، گردو و بادام در طبخ غذاهای اصیل ایرانی بسیار متداول است.
طرز تهیه خورشت هویج و پسته با مرغ را در این لینک ببینید.
۲۲-مرغ شکم پر بریانی در فر
مرغ بریانی با پوست طلایی و برشته، مهم تر از همه عطر و طعم درون شکم آن جز خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهایی که ایرانی ها میپسندند. مرغ شکم پر را به دلیل خوشمزگی و طبخ سریع و راحتش بارها درست خواهید کرد.
مواد لازم
- مرغ با سایز متوسط یک عدد
- پیاز درشت یک عدد
- زردچوبه ۳ قاشق چای خوری
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- فلفل قرمز و نمک
- روغن زیتون نصف لیوان
- گردوی خورد شده ۲ قاشق غذاخوری
- قیصی خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
- آلو خشک خورد شده ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ بریانی در فر را در این لینک ببینید.
۲۳-سبزی پلو با ماهی سفید
سبزی پلو با ماهی سفید یکی از غذاهای محبوب که علاوه بر اینکه یک غذای سالم است می تواند به عنوان یک غذای مجلسی در مراسم ها و مهمانی ها مورد استفاده قرار بگیرد. انتخاب نوع ماهی براساس سلیقه افراد متفاوت است اما معمولا سبزی پلو را با ماهی سفید سرو میکنند.
طرز تهیه سبزی پلو با ماهی سفید را در این لینک ببینید.
۲۴-شوید پلو با مرغ زعفرانی
شوید پلو با مرغ زعفرانی یک غذای سنتی ایرانی که می توانید با چند غذای جانبی مختلف آن را سرو کنید. این غذای خوشمزه با زعفران طلایی تهیه شده در کشورهای مختلف طرفدارن زیادی پیدا کرده است.
فقط یک ادویه وجود دارد که می تواند غذا را به طلا تبدیل کند: زعفران.
مواد مورد نیاز
- ران مرغ ۴ عدد
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران دمکرده ۱/۳ لیوان
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ (ریز خرد شده) ۱ عدد
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
- دارچین ۱/۲ قاشق غذاخوری
- آب ۱ فنجان
طرز تهیه شوید پلو با مرغ زعفرانی را در این لینک ببینید.
۲۵- پلو زعفرانی با گردن
پلو زعفرانی با گردن بره – یک غذای خیلی خوشمزه و البته سنگین که برای ناهار مناسب است، دیدن بشقابی مملو از پلو زعفرانی و گردن بره اعضای خانواده تان را شگفت زده خواهید کرد.
این گردن خیلی راحت پخته می شود، کافیست آن را کمی سرخ کرده و همراه با پیاز داغ برای ۳ ساعت بپزید. بعد از آن پلو زعفرانی را آماده کنید.
طرز تهیه پلو زعفرانی با گردن را در این لینک ببینید.
۲۶-میگو پلو زعفرانی
میگو پلو زعفرانی ، غذایی خوشمزه اصالتا متعلق به استان های جنوبی کشورمان مثل بوشهر و خوزستان می باشد البته امروزه میگو پلو را به دلیل طعم بسیار خوبش در تمام شهرهای کشور طبخ می کنند.برای تهیه این غذا میگو پلویی تهیه نمایید طعم بهتر و ظاهر زیباتر!
میگو زعفرانی با پلوی ایرانی که میگو با زعفران، پیاز، آب لیمو تازه، نمک، فلفل،پودر پاپریکا و سیر مزه دار شده است.
طرز تهیه میگو پلو زعفرانی را در این لینک ببینید.
۲۷-آلبالو پلو با گوشت
آلبالو پلو یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایران است که نمی توان به شهر خاصی نسبتش داد امروزه در فصول دیگر سال نیز می توانید با استفاده از آلبالو یخ زده که در بازار و هایپرها موجود است این خوشمزه را تهیه کنید اما همان طور که می دانید هر چیزی تازه اش خوشمزه تر است.آلبالوپلو محصول آشپزی ایرانی، تركیبی دلچسب از میوه، غلات و گوشت است كه آن را تبدیل به سادهترین غذای مجلسی كرده است آن را خوب تهیه كنید و از خوردنش لذت ببرید.
طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت را در این لینک ببینید.
۲۸-خورشت مسما بادمجان با مرغ
خورشت مسما بادمجان با مرغ همراه با غوره و گوجه فرنگی از آن دسته غذاهای بسیار خوشمزه شمالی که دل همه را می برد در ادامه با مراحل پخت آن همراه شوید.
مواد مورد نیاز
- بادمجان قلمی ۴ عدد
- پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
- گوشت مرغ چند تکه
- گوجه فرنگی ۳ عدد
- رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کشیده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه
- آرد ۱ قاشق غذاخوری
- غوره ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورشت مسما بادمجان با مرغرا در این لینک ببینید.
۲۹-کوفته تبریزی
کوفته تبریزی به سبک سنتی از غذاهای محبوب ایرانی که از موادی نظیر گوشت چرخکرده، پیاز، لپه، برنج، تره و مرزه، میوه های خشک، کره و ادویجات تشکیل شده است.
این غذا طعم، بافت عالی و مرطوب داشته و باید در نظر داشته باشید که کوفته تبریزی یک غذای سریع و بی دردسر نخواهد بود.گوشت پر شده با میوه های خشک و یا یک مدل مرسوم پر شده با تخم مرغ آب پز و در مدل های بزرگ تر پر شده با یک مرغ کامل از انواع مختلف این غذای معروف تبریزی است در این رسپی ما از میوه های خشک به همراه زرشک که دارای طعم دهندگی بالاست استفاده خواهیم کرد.
طرز تهیه کوفته تبریزیرا در این لینک ببینید.
۳۰-کباب گوشت قلقلی با برنج زعفرانی
گوشت قلقلی به سبک ایرانی که با رب انار و سبزیجات تازه تهیه شده بسیار طعم دلپذیری داشته و دوستان و خانواده تان عاشق آن خواهند شد.
این توپک ها از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، سبزیجات تازه، برنج، تخم مرغ و روغن زیتون تهیه شده است.
طرز تهیه کباب گوشت قلقلی را در این لینک ببینید.
امیدوارم که از این پست “لیست ۳۰ غذا برای مهمانی” لذت ببرید! من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با یامی شف در ارتباط باشید.
سلام
به آشپزی یامی شف خوش آمدید. من معتقدم که شما می توانید هر روز با توجه به مشغله کاری خود، بهترین غذاهای خانگی را میل کنید! آشپزی یامی شف یک راه جذاب و پر از ایده های خوشمزه برای معضل اساسی شماست: اینکه غذا چی بپزیم؟؟؟؟؟؟
لذت آشپزی با یامی شف
Summary
Article Name
لیست 30 غذا برای مهمانی
Description
لیست 30 غذا برای مهمانی – انتخاب غذای مناسب یکی از سخت ترین مراحل برگزاری یک مهمانی نهار یا شام خانوادگی است. معمولا اولین سوالی که بعد از دعوت کردن مهمان به ذهنمان می رسد اینست که: چه غذایی بپزم؟
Author
یامی شف
Publisher Name
سایت آشپزی یامی شف