ممکن است شما جزو آن دسته از خانم ها باشید که بسیار پر مشغله هستید. برخی مواقع از سر کار بازگشته خسته و کوفته اید و زمانی نیز برای درست کردن غذا نداریدو چاره ی کار در درست کردن غذای فوری است. قصد داریم 50 روش تهیه غذای فوری را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی دستور پخت انواع غذاهای فوری با ما همراه شوید
غذای فوری
مواد لازم جهت تهیهدستور پخت غذای فوری بیف استرانگاف :
دوعدد پیاز
قارچ 500گرم
خامه 200 گرم
گوشت گوساله (فیله)500 گرم
فلفل سیاه وزرد چوبه ونمک به میزان کافی
ابتدا برای تهیه بیف استروگانف به عنوان یک غذای سریع باید گوشت رو به صورت نوارهایی به پهنای 1تا 2 سانت و ضخامت 1سانت به صورت استیک خرد کنید. پیاز ها رو هم خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید تارنگ آنها تغییر کند وطلایی رنگ شود بعد نوبت به اضافه کردن گوشت ها می باشد.
کمی فلفل سیاه به گوشت وپیاز افزوده تفت دهید. شعله گاز را ملایم نگه دارید و بگذارید 12تا15 دقیقه حرارت ببیند و پخته شود چون برش های گوشت نازک هستند.
زود پخته می شوند نمک هم اضافه کرده و خامه را هم بیافایید 12 دقیقه روی حرارت ملایم زمان بدهید تا بیف استراوگانف حاضر است میتوانید آن را سرو کنید.
غذای فوری
در طرز پخت غذای فوری به نان سیـر' یک پیش غذای فوری می رسیم که خیلی زود حاضر شده وطعم بسیار خوبی دارد درادامه مواد لازم وطرز تهیه را خواهیم گفت:
یک پیمانه روغن زیتون
سیرچهار حبه
نان باگت یک عدد(نان تست،نان سبوس دار )سیلقه ای
نمک وفلفل به میزان لازم
پودر آویشن نصف قاشق چایخوری
ابتدا نان ها را به هر شکل که دوست دارید برش بزنید و کنار بگذارید. یک عدد حبه سیر را به دوقسمت تقسیم کرده و سیر را از سمتی که برش زده اید روی نان ها به خوبی ماساژ دهید تا نان طعم دار شود.
به خوبی بوی سیر را جذب کند، مرحله بعد روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته ، سیررا له کرده وبه همراه آویشن ، فلفل و نمک به روغن بیافزایید.به وسیله برس، نان ها را به سس آماده شده آغشته کنید.
کمی زمان دهید ، چند دقیقه بعد دوباره این کار را تکرار کنید تا این ترکیب به خوبی به خورد نان برود، به این صورت نان سیر خوش طعم تری دارید.
نان هایی را که به سس آغشته کرده اید در سینی فری که از قبل آن را با روغن چرب کرده اید ، بچینید و به مدت 15 تا 17 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
تا به خوبی برشته شود در آخر می توانید شعله گریل فر را هم روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود
غذای فوری
یک عدد پیاز
گوشت چرخکرده 400 گرم
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
دو عدد گوجه فرنگی (بزرگ)
دو عدد سیب زمینی
زرد چوبه ،فلفل ،پودر سیر،نمک به میزان کافی
برای تهیه 'خوراک گوشت چرخ کرده' در مرحله اول پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را هم بیافزایید،سیب زمینی را نگینی خرد کرده ودر مقداری روغن کمی سرخ کنید و گوشت را به سیب زمینی ها اضافه کنید ولی مخلوط نکنید.
سعی کنید تابه بزرگی انتخاب کرده یک گوشه آن را اختصاص دهید به گوشت بعد از این که کمی سرخ شد همه رو با هم ترکیب کنید، گوجه فرنگی ها را هم نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید. بعد رب گوجه را هم به مخلوط افزوده با یک پیمانه و نصف آب جوش بگذارید به خوبی بپزد پس از پخت میتوانید با کمی جعفری خرد شده تازه سرو کنید.
غذای فوری
مواد لازم جهت تهیه خوراک نان بادمجان:
بادمجان یک کیلو
دو عدد فلفل دلمه ای
دو عددهویج
گوجه فرنگی سه عدد
پیاز یک عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
برای تهیه 'خوراک نان و بادمجان'ابتدا پوست بادمجان ها را بگیرید وسپس آنها را به صورت نگینی خرد کنید.در تابه ای مناسب 3 قاشق روغن ریخته وتابه را روی شعله بگذارید تا گرم شود.
بادمجان های خرد شده را داخل تابه داغ شده بریزید15 دقیقه سرخ کرده تا بادمجان ها کمی نرم شوند. در صورت لزوم روغن اضافه کنید تا بادمجان به خوبی تفت داده شوند.
گوجه ها را هم نگینی ریز خرد کنید و همراه با نمک و فلفل روی مواد بریزید. شعله را کم کنید و درب تابه را بگذارید. اجازه دهیدتا 1 ساعت روی شعله ملایم بپزد. هر 12 دقیقه هم بزنید. تا زمانی که مخلوط بادمجان حاضر شودوقتی که آب مواد کشیده شد و مواد به شکل خمیر منسجمی در آمده باشد.
خوراک بادمجان حاضر است می توانید را همراه با نان و سبزی ، لیمو ترش سرو کنید.
غذای فوری سیب زمینی شکم پر
مواد لازم جهت تهیه 'سیبزمینی شکمپر':
سیب زمینی دو تا سه عدد
جعفری تازه ریز خرد شده دو قاشق غذاخوری
شوید خشک دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
شیر به میزان لازم
آرد سوخاری به مقدار کافی
روغن جهت سرخ کردن
برای پخت سیب زمینی شکم پر در آغاز کار شما باید سیب زمینی هارا آبپز کرده به وسیله رند ه ریز رنده کنید تاکید می شود که حتما از رنده استفاده کنید چون میخواهیم سیب زمینی را گلوله کنیم ،بعد از رنده کردن باید نمک و زردچوبه و فلفل و سبزی ها رو اضافه کرد وورز دهید،
بعد تخم مرغ رو در ظرفی مناسبی ریخته و با یه قاشق غذاخوری شیربه آن اضافه کرده مخلوط کنید ، بعد از سیب زمینی آبپز یک گلوله برداشته و مقداری پنیرپیتزا درون آن ریخته و گوله کنید و بعد در تخم مرغ وشیر بزنید و بعد درآرد سوخاری بغلتانید.
بعد در روغن داغ سرخ کنید لازم به ذکر است که در طول پخت باید مرتب گلوله های سیب زمینی را بچرخانید.
نباید بگذارید یه طرف سرخ شود و بعد طرف دیگر بلکه باید در روغن به طور یک نواخت سرخ شود پس از سرخ شدن سیبزمینی شکم پر با سس دلخواهتان سرو کنید .
غذای فوری پیراشکی گوشت
مواد لازم :
1- 500 گرم قارچ
2- گوشت چرخکرده 260 گرم
3- دو قاشق غذاخوری زرشک
4- نمک ،زرد چوبه ،فلفل،به میزان لازم
5- خمیر پیراشکی دوبسته
6- پودر آویشن وجعفری خشک به مقدار دلخواه
7- پیاز سرخ کرده 2 قاشق سوپ خوری
8- رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری
ابتدا گوشت را با پیازسرخ کرده ترکیب کنید وتا زمانی که رنگ گوشت چرخکرده تغییر کند تفت دهید،پس از آن زردچوبه و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی راافزوده ومخلوط کنید.
نصف فنجان آب روی گوشت چرخ کرده بریزید وشعله گاز را ملایم نگه دارید ،تا گوشت پخته شود. قارچ را شسته وریز خرد کنید و در ظرف دیگری کنار بگذارید ،به قارچ نمک و روغن و چند قطره آب لیموبزنید قارچ را باید با حرارت بالا تفت داد تا آب نیا ندازد.
سپس زرشک وقارچ و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده بیافزایید، بعد از این کاملا آب گوشت کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است.
مایه ی پیراشکی که کمی خنک شدکنار بگذارید،خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر مرکز خمیر بریزید.
دو طرف خمیر را روی هم آورده و کناره های خمیر را با چنگال شکل دهید ، بعد که تمام پیراشکی ها از مایه ی گوشتی پر شد آماده سرخ کردن است.
پس از سرخ کردن همه پیراشکی ها آنها را روی دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آنها برود با سس مورد علاقه تان سرو کنید( نوش جان)
غذای فوری
مواد لازم :
ماست چکیده یک چهارم لیوان
خیار شور خرد شده یک قاشق غذا خوری
سس مایونز یک چهارم لیوان
کرفس خرد شده یک لیوان
جعفری خرد شده یک قاشق سوپ خوری
سس خردل یک قاشق غذا خوری
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
تن ماهی یک قوطی
پیاز یک عدد ترجیحا رنده شده
در مرحله اول درست کردن سالاد ماهی تن باید روغن تن ماهی را کاملا جدا کنید و آن را ظرفی دیگر بریزید ،کرفس و برگهای جعفری تازه را که خرد کرده اید به تن ماهی اضافه کنید. سس مایونز ، سس خردل و ماست چکیده را در ظرفی مجزا ترکیب کنید و به مواد قبلی بیافزایید.
بقیه مواد یعنی پیازو نمک، فلفل سیاه، خیارشور را نیز اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید تا باهم مخلوط شوند حال باید روی ظرف را با یک مقداری سلفون بپوشانید و ظرف سالاد را تا قبل از سرو داخل یخچال نگهداری کنید
غذای فوری سمبوسه
مواد لازم :
پیاز دو عدد متوسط
گشنیز و جعفری به مقدار لازم
دو عدد سیب زمینی
کره یا روغن به مقدار لازم
نمک وزرد چوبه وفلفل از هر کدام کمی
برای تهیه مواد میانی سمبوسه باید سیب زمینی را آبپز کنید،پیاز را نگینی خرد کردهوبا زرد چوبه در کره یا روغن تفت دهید تارتگ آنها طلایی شود، از روی حرارت بردارید و بعد که سیب زمینی ها پخته شد را له کرده به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
و سبزیجات خرد شده رو هم افزوده. نکته قابل ذکر زمانی که سبزیجات را اضافه کردید حرارت را خاموش کنید تا سبزی ها طراوت خود را حفظ کنند .
نان لواش رو به صورت عمودی از وسط برش بزنید به طوریکه مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید. سایزنان ها را می توانید کم یا زیاد کنیداز مخلوط سیب زمینی که قبلا آماده کرده اید را در گوشه بالای مستطیل بریزید و به شکل مثلثی تا بزنید.
به صورت مداوم مثلث ها را تکرار کنید تا به آخر نان برسید. فقط نکته مهم در پخت سمبوسه این است که طوری مواد را بپیچید که زمان سرخ کردن بیرون نریزد. برای اینکه آخرین تا باز نشود می توانیداز مخلوط آرد و آب که کمی هم آبکی باشد استفاده کنید به عنوان چسب تا ی آخر و سپس سمبوسه ها را در تابه ای که درون آن روغن ریخته اید وداغ شده سرخ کنید
این غذا روغن زیادی مصرف میکند درآخر هم سمبوسه های سرخ شده را روی حوله های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافیش را بگیرید.شما میتوانید با یک سس تند سمبوسه را سرو کنید.
غذای فوری
مواد لازم:
سیب زمینی دو عدد متوسط
سوسیس 5 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به اندازه دلخواه
نمک وفلفل قرمز به مقدار لازم
برای تهیه سوسیس سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را سرپوست گرفته ونگینی خرد کنید ودر مقداری روغن تفت دهیدسپس سوسیس ها را که به صورت حلقه ای خرد کرده اید را به سیب زمینی ها اضافه کنید.
تا سوسیس ها هم سرخ شوند بعد فلفل دلمه ای ریز خرد شده را هم بیافزایید بعد نمک و فلفل رو به اندازه اضافه کنید بعد پنیر پیتزا را هم بریزیدوشعله گاز را ملایم کرده تا پنیر پیتزا هم کمی آب شود سوسیس سیب زمینی شما حاضر است با سبزی تازه میل کنید (نوش جان)
غذای فوری
این غذا بسیار سریع آماده میشود وطعم تندی داردوبخاطر خوشمزه بودن وسریع حاضر شدنش طرفداران زیادی پیدا کرده
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز و گوجه فرنگی هر کدام یک عدد ریز خرد شده
فلفل چیلی یک عدد ریز خرد شده
جعفری خرد شده سه قاشق سوپ خوری
رب انار یک قاشق سوپ خوری
دو قاشق غذا خوری خلال بادام
پودر گشنیز ودارچین هر کدام نصف قاشق چایخوری
یک سوم قاشق چایخوری پودر زیره
نمک وفلفل سیاه به مقدار لازم
چهار عدد نان پیتا
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
برای پخت صفیحه اماراتی باید پیاز را درون تابه ای بریزید و همراه با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون حرارت دهید تا کمی پخته وسبک شود پس از آن گوشت چرخ کرده رابه تابه اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
جعفری وفلفل چیلی رابه همراه خلال بادام، گوجه فرنگی، رب انار، پودر دارچین، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه رابه گوشت بیافزایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهیدتا پخته شود.
کمی روغن زیتون روی نان پیتا( می توانید از نان تافتون هم استفاده کنید ) بمالید واز مخلوط گوشت و ادویه روی نان بریزید . سپس نا نها در را درفری که از قبل گرم کرده اید قرار داده شده به مدت تا8 تا 10 دقیقه زمان دهید تا پخته شود
غذای فوری
مواد لازم جهت تهیه کباب تابه ای
300تا 350 گرم گوشت چرخکرده
پیاز یک عدد
یک قاشق مربا خوری پودر گلپر(سلیقه ای)
گوجه فرنگی سه عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
یک قاشق غذا خوری سماق
نمک فلفل ،سیاه وقرمز به مقدار لازم
برای تهیه کباب کوبیده تابه ای ابتدا پیاز را در ظرف مناسبی رنده کنید و آب پیاز را به خوبی بگیرید بعد گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پودر گلپر رو هم افزوده سپس خوب ورز می دهید ،
مخلوط گوشت و پیاز رو تو ماهیتابه ای که باروغن کمی چرب کرده اید پهن کنید و فشار دهید تا منسجم شود.
اطراف تابه را تکه های کوچیک کره بگذارید . بعدتابه روی شعله گازقرار داده شعله را ملایم کرده در ظرف را ببندید تا گوشت پخته شود
بعد ازگذشت 10 دقیقه مشاهده می کنید که گوشت تغییر رنگ داده، آب انداخته، وگوشت جمع شده وحجمش کمتر شده بعد از این مرحله باید گوشت را تقسیم کرده به چند قسمت مساوی ، نصف سماق را روی گوشت پاشیده و زعفران دم کرده هم روی گوشت بریزید .
گوجه ها رو قاچ کرده نمک بزنید دور تا دور تابه بچینیدپس از چند دقیقه قسمتهای کباب را پشت و رو کنید و طرف دیگر را هم سماق بزنید بعد از اضافه کردن سماق باز هم حدود ده دقیقه به کباب فرصت دهید تا خوب بپزد و گوجه ها هم نرم شوند.
تا مزه ی گوجه به خورد گوشت برود . لازم به ذکر است در تمام مدت پخت در تابه را بگذارید تا کباب سفت نشود همون طوری که متوجه شدیداین کباب خیلی زود و فوری آماده میشود وجز غذاهای فوری بحساب می اید که طعم فوق العاده ای دارند
نکته : موقع سرو کردن بهتر است کمی کباب آب داشته باشد
غذای فوری کوکو سبزی
مواد لازم برای تهیه این غذای ایرانی وخوشمزه که سریع حاضر میشود
نیم کیلو سبزیجات معطر ،گردوی خرد شده دو قاشق غذا خوری ،زرشک یک قاشق مربا خوری ،
آرد :یک قاشق غذا خوری،روغن به جهت سرخ کردن ،بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری،
ماست :دو قاشق مربا خوری ،نمک ،فلفل به میزان لازم
در آغاز کار سبزی ها را کاملاً شستشه سپس آن ها را خرد کنید. سبزی نباید خیلی ریز خرد شود چون باعث میشود کوکوسبزی له وتکه تکه شودو ظاهر خوبی نخواهد داشت.
برای تهیه یک کوکو سبزی حرفه ای باید ابتدا سبزیها را در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت داد. به این دلیل سبزی را تفت می دهیم که درون کوکو سبزی خام نباشد ،در مرحله بعدی در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را شکسته و خوب هم بزنید تا ازلختگی در آید و سفیده و زرده آن با هم ترکیب شود.
پس از آن آرد را بر روی تخممرغ الک کنید و ماست را هم در این مرحله افزوده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، بیکینگ پودر، گردوی خرد شده و زرشک را به آن اضافه کرده سبزی تفت داده شده را هم اضافه کنید.
دوباره خوب هم میزنیم تا مایه ی کوکو سبزی یکدست شود زمانی به آن فرصت دهید تا مواد کاملاً طعم یکدیگر را بگیرند.
مرحله بعد سرخ کردن کوکو سبزی است. در این مرحله یک تابه تفلون را بر روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود. سپس به آن روغن سرخ کردنی اضافه کنید و صبر کنید .
به اندازه کافی داغ شود. سپس مخلوط کوکو سبزی را به آرامی درون تابه بریزید، و با یک قاشق روی آن را صاف کنید، شعله گاز را باید کم نگه داشته تاکوکوسبزی پخته شود.
بعد از سرخ شدن یک طرف کوکو سبزی، آن را به چند قسمت مساوی تقسیم کرده کوکو ها را برگردانید، تا طرف دیگر آن کاملاً سرخ شود. پس از سرخ شدن با سس دلخواهتان سرو کنید .
غذای فوری کوکوی چیپس
مواد لازم :
5 تا 6 عدد تخم مرغ
پیاز وهویج هرکدام یک عدد
چیپس سیب زمینی یک بسته
فلفل دلمه ای یک قاشق غذا خوری ریز شده
روغن به مقدار لازم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه به اندازه کافی
مرحله اول پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن به خوبی سرخ کنید،فلفل دلمه و هویج را به پیاز افزوده وچند دقیقه آن ها را تفت دهید . نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کرده ،چون از چیپس آماده استفاده کرده اید باید از نمک به میزان خیلی کم استفاده کنید و مواد رو از روی شعله گاز بردارید
در یک مناسب تخم مرغ ها را شکسته و با هم زن دستی به خوبی با هم ترکیب کنید چیپس سیب زمینی راخرد کرده و به تخم مرغ ها اضافه کنید
و هم بزنید ،سبزیجات تفت داده شده را اضافه کرده تابه را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته بعد از اینکه به اندازه کافی داغ شد مواد کوکو را در تابه بریزید. بعد از اینکه یک طرف کوکوها پخت آنها را به قسمتهای مساوی تقسیم کرده بر گردانید
تا طرف دیگر هم سرخ شود کوکویچیپس فوری شما حاضر است با سبزی تازه و سس کچاپ سرو کنید .
غذای فوری دال عدس خوزستانی
سیر کوبیده سه حبه
عدس قرمز یک ونیم لیوان
پیاز یک عدد خردشده
سیب زمینی دو عدد
یک قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
تمر هندی به مقدار لازم
نمک ،فلفل،زردچوبه ،روغن به مقدار کافی
در مرحله اول عدس را پاک کرده و خیس کنید . پس از 10 تا 15 دقیقه که عدس ها خیس خوردند با سیب زمینی نگینی خردشده به همراه 2 تا 3 پیمانه آب بگذارید بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار بگذارید بعد پیاز را سرخ کرده و سیر له شده را به آن اضافه کنید . وقتی که عطر سیر به مشام رسید رب گوجه فرنگی به همراه نمک وفلفل و زردچوبه رابه مخلوط عدس اضافه کنید
دراین مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی مواد اضافه کنید . درانتها همه ی مواد را به عدس و سیب زمینی که پخته شده ، اضافه کنید پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد،دال عدس خوزستانی شما آماده خواهد بود.با سس تند سرو کنید .
غذای فوری املت قارچ
مواد لازم :
کره و روغن ونمک فلفل به میزان لازم
قارچ نیم کیلو
پنج عدد تخم مرغ
پیازچه یا پیاز یک عدد
مرحله اول قارچ و پیاز را پس از شستن نگینی خرد کنید،پیاز راچند دقیقه تفت داده و پس ازآن قارچ را نیز کمی حرارت دهید.سپس تخم مرغ ها را با نمک و فلفل خوب ترکیب کنید،تخم مرغ ها را پس از هم زدن داخل مواد از قبل سرخ شده بریزید،کمی زمان بدهید تا با حرارت ملایم خوب پخته شود.زمانی که یک طرف آن سرخ شد ،آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود،در آخر کره را به املت پخته شده اضافه بیافزایید .
غذای فوری توپک پنیری سوخاری
1- 5 عددسیب زمینی
2- فلفل سبزیک قاشق غذا خوری
3- آردذرت و آرد سوخاری هرکدام یک استکان
4- فلفل سیاه کمی
5- پودر زیره نصف قاشق چایخوری
6- تخم مرغ دو عدد
7- دو قاشق غذا خوری پیازچه ریز خردشده
8- 200 گرم پنیرچدار
9- نمک وفلفل قرمزو روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
ابتدا سیب زمینی را بپزید ، پوست بگیرید و له کنید.
سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. فلفل سیاه به سیب زمینی اضافه کرده کمی فلفل قرمز به سیب زمینی زده پودر زیره سبز به سیب زمینی اضافه کنید طبع گرم زیره، سردی سیب زمینی را کم می کند .
فلفل سبزخرد شده را به مواد فوق اضافه کنید.پیازچه را ریز شده را هم بیافزایید مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند
به اندازه یک گردو از مخلوط سیب زمینی را کف دست خود پهن کنید. یک تکه پنیر وسط آن قرار داده و سپس آن را ببندید تا به شکل یک توپ کوچک فرم دهید.
توپکهای پنیری را به آرد ذرت آغشته کرده حتما تمام قسمتهای توپک ها به آرد آغشته شده باشد توپکهای پنیری را آهسته در آرد سوخاری بغلتانید تا کاملا با آرد سوخاری پوشانده شوند.
تخم مرغها را درظرف دیگری شکسته و هم بزنید. سپس توپکهای پنیری را در تخم مرغ قرار دهید تا اطراف آنها کاملا به تخم مرغ آغشته شود.
پوشاندن توپکها با آرد ذرت و آرد سوخاری باعث می شود که تخم مرغ به سطح توپ های پنیری بچسبد ،
پس از اینکه سطح توپکها به تخم مرغ آغشته شد، آنها را دوباره در آرد سوخاری بغلتانید.
روغن را در تابه روی حرارت متوسط داغ کنید ، توپکهای پنیری را در روغن قرار داده
اجازه دهید توپکها روی شعله متوسط سرخ شده و به رنگ طلایی درآیند.
توپک پنیری سوخاری را از روغن خارج کرده و بر روی حوله کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید
تا روغن اضافی آن گرفته شود با کمی جعفری وسس مایونز سرو کنید.
غذای فوری
مواد لازم برای پخت دمپختک با نیمرو:
دوعدد پیاز بزرگ نگینی خرد شده دوپیمانه برنج ، دو قاشق غذا خوری زردچوبه، کره یا روغن مخصوص سرخ کردنی و تخم مرغ به تعداد اعضا ،
لپه باقالی 400 گرم
ابتدابرنج را در یک ظرف مناسی بشوییدو با کمی نمک ومقداری آب سرد دو تا سه ساعت خیس کنید.پس از اینکه این مدت سپری شد برنج را درقابلمه ای مناسب با مقداری آب بجوشانید تا زمانی که آب برنج کاملاً تبخیر و برنجها نرم شوند.
در ظرفی دیگر لپه باقالی رابشوییدو در ظرف مناسبی با آب و مقدار بسیار کمی نمک بگذارید بپزد ،لازم به ذکر است که باقالیها نبایددر اثر حرارت له شوند.
در یک تابه پیازها را با کمی روغن حرارت دهید تا طلایی شوند،
در این مرحله زرد چوبه را به پیازها افزوده به تفت دادن ادامه دهید؛
در مرحله بعد باقالیها را که آب آنها را گرفته اید به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاً ترکیب طلایی رنگ شود.در این مرحله برنج را نیز به ترکیب لپه باقالی و پیاز اضافه کنید و به هم بزنید.
درآخر باید کف یک قابلمه را کمی روغن ریخته تمام مواد دمپختک را به آن منتقل کرده ودر ظرف را بگذارید تا کمی دم بکشد .
پس از گذشت نیم ساعت دمپختک شما آماده اس به تعداد نفرات تخم مرغ نیم رو کنید وبا ترشی وکمی سبزی خوردن تازه سرو کنید
غذای فوری بورانی اسفناج
مواد لازم :
اسفناج خام 250 تا 300 گرم
دو پیمانه ماست(چکیده)
دو حبه سیر
مقداری گردوی خرد شده (سلیقه ای)
نمک وفلفل به مقدار لازم
. ابتدا اسفناج و سیر را تمیز کرده و خوب بشویید. سپس آنها را خرد کنید و در یک قابلمه تفت دهید.هنگام تفت دادن هم مقداری نمک و زرد چوبه به آن اضافه کنید تا کاملا بپزند.
بعد از اینکه اسفناج ها با سیرکمی تفت خوردند از روی حرارت بر میدارید تا خنک شوند. ماست را هم با قاشق کاملا هم بزنید تا یکدست شود بعد مقداری نمک ، فلفل و گردوی خرد شده را به همراه اسفناج های سرد شده داخل ماست بریزید و خوب ترکیب کنید.بعد این پیش غذای خوشمزه را در ظرف مورد نظر سرو کنید.
غذای فوری بورانی بادمجان
مواد لازم
یک قاشق سوپخوری بادمجان کبابی شده
ماست پرچرب یک پیمانه کوچک
پودر موسیر یک چهارم قاشق چایخوری
نمک ونعنا خشک به میزان لازم
در کاسه ای بادمجان کبابی را با ماست پرچرب مخلوط کنید و بعد موسیر و نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بورانی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه بادمجان و سیر در ماست آمیخته شود. برای تزیین ماست هم کمی نعنا رویش میریزیم .بورانی بادمجان کبابی یک پیش غذای مازندرانی است که شما توانید در کنار غذا هایتان سرو کنید (نوش جان)
غذای فوری کیک مرغ
مواد لازم برای پخت کیک مرغ:فلفل دلمه ای و پیازچه ،پیاز هر کدام یک عدد
سینه مرغ یک عدد
یک پیمانه کوچک قارچ خرد شده
سس مایونز دو قاشق سوپ خوری
جعفری تازه خرد شده دو قاشق غذا خوری
خیار شور ریز شده یک پیمانه
نمک وفلفل به مقدار لازم
زعفران دم کرده و زنجبیل به میزان لازم
برای تهیه کیک مرغ و قارچ پیاز نگبنی خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا پیاز سبک شود.سینه مرغ را به پیاز اضافه کرده۱۵ دقیقه روی حرارت کم تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند.
کمی نمک، فلفل، زردچوبه و محلول زعفران به همراه زنجبیل به مرغ اضافه کرده و چند ثانیه تفت دهید.
سپس یک پیمانه آب جوش به مرغ اضافه کرده درب ظرف را ببندید و حدود دو ساعت اجازه دهید تا مرغ روی حرارت ملایم کاملا بپزد و آب آن تمام شود.
پس از اینکه مرغ پخت، استخوان مرغ را جدا کرده و گوشت آن را ریش ریش کنید.
سس مایونز وخیار شور، جعفری، سس گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کرده و خوب ترکیب کنید.
پیازچه خرد شده را با یک قاشق غذاخوری روغن در تابهای کمی حرارت دهید، سپس قارچ خرد شده و فلفل دلمهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
حرارت را خاموش کرده، صبرکنید تا خنک شوند و پس از خنک شدن به مخلوط مرغ بیافزایید مواد را خوب هم بزنید تا کاملا باهم ترکیب شوند، نانهای تست را روی سطح کار قرار داده و کنارههای تیره رنگ آنها را با چاقو جدا کنید.
روی هر تکه نان تست، دو سه قاشق از مواد قرار داده و پهن کنید.
یک لایه نان تست روی آن قرار دهید و با دست کمی بفشارید تا به هم بچسبند.
روی نانهای تست را سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند تا همه مواد داخل کیک مرغ مزه دار شوند ، یک ساعت به کیک مرغ زمان دهید سپس از یخچال بیرون آورده روی آن را با سس و سبزیجات دلخواه تزیین کنید.
غذای فوری
پاستا پنه:یک بسته
کره:100 گرم
خامه:100 گرم
سینه مرغ یا فیله مرغ خرد شده :250 تا 300 گرم
300 گرم
نمک، فلفل سیاه یا فلفل قرمز، پودر آویشن :به میزان لاز
سیر: دوحبه
یک قاشق غذ اخوری: آرد
100 میلی لیتر:شیر
پنیر پارمسان رنده شده:5 تا 6 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده تازه:دو قاشق غذا خوری
برای تهیه پاستا پنه و مرغ ابتدا برای تهیه سس آلفردو ابتدا 50 گرم کره را با حرارت بسیار کم آب کرده، یک قاشق آرد را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
سیر را که ریز رنده کرده اید به آن اضافه کنید و یک تفت کوچک بدهید.
سپس 100 گرم خامه رقیق شده در 100 میلی لیتر شیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 2-3 دقیقه در همان حرارت با هم ترکیب شوند.
سپس پنیر را به مخلوط کره و خامه اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را هم زده و آن را از روی حرارت بردارید
در یک ظرف حدود یک لیتر آب و یک قاشق غدا خوری نمک و یک قاشق مربا خوری روغن بریزید و بگذارید جوش بیاید.
سپس پاستا ها را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید. و اجازه دهید حدود 15 دقیقه پاستا ها بپزند تا مزه خامی آنها از بین رفته و کاملا مغز پخت شوند.
شاید تصور کنید زمان 15 دقیقه برای پخت پاستا طولانی است.
ولی باید در نظر داشته باشید، از آنجایی که این پاستا مستقیم سرو می شود و به صورت دم کرده دوباره روی اجاق گار قرار نمی گیرد،
در صورت طبخ در 8 دقیقه، هنوز سفت بوده و بو یا مزه خامی می دهد!
روغن موجود در آب نمک موجب می شود تا پاستاها به یکدیگر نچسبند. توجه داشته باشید که در هنگام جوشیدن پاستاها، در ظرف باز باشد تا پاستاها خمیر نشوند. در مدت پخت پاستاها، یکی دو بار مخلوط را هم بزنید. بعد از 15 دقیقه پاستاها را درون سبد آبکش ریخته و مقدار کمی آب روی آنها بریزید تا نمک اضافی آنها شسته شود.
با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر 50 گرم کره را آب کنید و تکه های کوچک فیله یا سینه مرغ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی سرخ شوند. سپس نمک و فلفل و نیمی از سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
سپس در ظرفی که برای سرو کردن در نظر گرفته اید، پاستاهای آبکشی شده را بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را روی آن بدهید و و کمی پنیر پارمسان روی آن بپاشید و با ریحان تزیین و سریعا گرم سرونمایید.
باقی سس آلفردو را روی بشقاب هایی که سرو کرده اید بریزید.
غذای فوری
فیله مرغ 4 عدد-
خامه 100گرم -
روغن زیتون دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
ریحان خرد شده دو قاشق سوپخوری
نودل یک بسته با طعم مرغ
100 گرم قارچ
برای تهیه نودل مرغ و قارچ ابتداقارچ ها را با مقداری آبلیمو تفت داده ، مرغ را هم به قسمت های کوچک خرد کرده در روغن زیتون تفت داده بعد از آن مرغ و قارچ را در تابه ای با هم مخلوط کرده آب مرغ ، خامه ، ادویه جات را به آن اضافه کرده، بر روی مواد بریزید
وبگذارید روی حرارت ملایم تا حدی که آب آن بخار شود ومرغ هم کمی بپزد.نودال را در آب جوش ریخته و پس از سه دقیقه آبکش کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم و مواد خوب مخلوط کرده با ریحان خرد شده سروکنید
غذای فوری
مواد لازم سیب تنوری: سیب زمینی شش عدد
کره سه قاشق غذاخوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و پودر آویشن به مقدار نیاز
طرز تهیه :
برای تهیه سیب زمینی تنوری ابتدا فر را گرم کرده سیب زمینی ها را به خوبی و بادقت بشویید و پوست سیب زمینی را با برس تمیز کرده.به وسیله روغن زیتون پوست سیب زمینی را چرب کنید.
روی آن ها کمی نمک و فلفل بریزیدچند سوراخ به وسیله چنگال روی سیب زمینی ها برای خروج بخار وپخت سیب زمینی ایجاد کنید ،سینی فر را به وسیله فویل بپوشانید.
سیب زمینی ها را روی آن بچینید و به مدت 60 دقیقه درون فر قرار دهید تا تنوری شوند. پس از آن که سیب زمینی ها پختند آن ها را از فر خارج کنید و تا زمانی که داغ هستند برشی در وسط آن ها ایجاد کنید.
می توانید از ابتدا سیب زمینی را به قطعات کوچک خرد کرده بعد مراحل فوق را اجرا کنید فقط مدت زمان پخت سیب زمینی کاهش می یابد با سس کچاپ می توانید سرو کنید.
غذای فوری سوفله سیب زمینی
·قارچ : 1 عدد
· پیاز : 1 عدد
· سیر : 1 حبه
· سیب زمینی : 4 عدد بزرگ
· گوشت چرخ کرده : 200 گرم
· رب : 2 قاشق غذاخوری
· پنیر پیتزا : 150 گرم
· نمک : به میزان لازم
· فلفل : به میزان لازم
· زرد چوبه به میزان لازم
برای تهیه سوفله سیب زمینی در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته با مقداری آب بگذارید بپزد. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت داده زرد چوبه را به آن افزوده و هم بزنید .
سپس سیر را که رنده کرده اید با گوشت چرخ کرده تفت دهید
سپس سیب زمینی را اضافه کنید، قارچ را که به صورت حلقه ای خرد کرده به گوشت چرخ کرده اضافه و تفت دهید کاملا مواد با هم مخلوط و پخته شوندچند دقیقه زمان برای پخت قارچ کافی است،
سیب زمینی ها را پوست بگیرید. به صورت حلقه های متوسط برش بزنیدو در سینی فر بچینید، مقداری ازمخلوطی که تهیه کرده اید را روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و چند مرحله تکرارکنیدتا مواد تمام شود .
فر را روشن کرده ظرف را در طبقه وسط فر به مدت ده دقیقه قرار دهید تا پنیرها طلایی رنگ شوند ظرف حاوی سوفله را از فر بیرون آورده می توانید سوفله سیب زمینی را بوسیله فلفل دلمه ای رنگی جعفری تازه تزیین کنیدو سپس سرو کنید( نوش جان)
غذای فوری
مواد لازم جهت پخت برای گراتن مرغ و سیب زمینی:
سینه مرغ یک عدد،
سیب زمینی سه عدد متوسط ۳
پیاز داغ دو قاشق غذا خوری
سیر سه حبه
پنیر پیتزا به مقدار لازم
ذرت کنسرویک قوطی
فلفل دلمه ای مقداری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز،زیره ، رازیانه هر کدام نصف قاشق چایخوری
سس مایونز یا کچاپ به مقدار لازم
قارچ یک پیمانه خرد شده
کره یک قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده سه قاشق غذا خوری
سیب زمینی ها را نیم پز کرده و به صورت حلقه حلقه برش بزنید ، ظرف گراتن را کمی چرب کرده و سیب زمینی ها را در کف ظرف بچینید.
خلال های مرغ پخته شده، را روی آنها بریزید سیر را ریز رنده کنید و به همراه پیاز داغ روی موادریخته ،فلفل دلمه ای را خلالی خرد کنید و روی دیگر مواد بچینید.
قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. در تابه ای کره ریخته ، روی حرارت بگذارید. ورقه های قارچ را در کره تفت دهید. به آنها کمی آب لیمو هم اضافه کنید.
سپس قارچ ها را از روی حرارت بردارید و روی دیگر مواد گراتن بریزید.
حالا همه ادویه ها و دانه های ذرت کنسروی را روی مواد بریزید و روی آنها را با پنیر پیتزا بپوشانید. فر را روشن کنید تا گرم شود.روی ظرف گراتن را با فویل بپوشانید و چند سوراخ ریز در فویل، ایجاد کنید.
ظرف را در فر بگذارید. بعد از ربع ساعت فویل را از روی ظرف بردارید و دوباره در فر بگذارید. 25 دقیقه فرصت دهید تا پنیر پیتزا به رنگ طلایی در اید بعد گراتن آماده سرو است می توانید برش بزنید.
غذای فوری
مواد لازم:
تخم مرغ : سه عدد
سیب زمینی : دوعدد متوسط
خیارشور خردشده :نصف پیمانه
نخود فرنگی پخته (یا کنسرو) : نصف پیمانه
سس مایونز : یک پیمانه
نمک وفلفل به مقدار لازم
برای تهیه سالاد الویه در آغاز کار تخم مرغ ، سیب زمینی و نخود فرنگی را در ظرف های جدا بگذارید با مقداری آب بپزد کنید و در این فاصله خیارشورها رانگینی خرد کرده،
سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و رنده کرده سیب زمینی را له کنید. تخم مرغ ها را پوست گرفته و رنده کنید.
همه مواد بالا را در ظرفی ریخته هم بزنید، سس مایونز ، نمک و فلفل را اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا به خورد هم برود و مخلوط شوند.این سالاد به دلیل نداشتن مرغ خیلی فوری وسریع آماده میشود.
سالاد را قبل از سروبهتر است مدتی در یخچال بگذارید ، میتوانید سالاد را با جعفری وهویج تزیین کنید .
غذای فوری کتلت سیب زمینی
موادلازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربی (نیم کیلو)
سیب زمینی (نیم کیلو)
پیاز (یک عدد)
تخم مرغ (چهار عدد)
نان خشک و پودر شده) یک پیمانه)
دارچین (نصف قاشق چایخوری)
نمک و فلفل و زرد چوبه
ابتدا سیبزمینی آبپز شده را، پوست گرفته و رنده ریز کنید.گوشت را به همراه نمك، فلفل، دارچین مخلوط کرده كمی ورز دهید سپس پیاز رنده شده، به همراه سیبزمینی و تخممرغها را به آن اضافه کنیدو دوباره ورز دهید تا تمام مواد خوب ترکیب شوند، مایه كاملاً یكدست شود.
در تابهای روغن را داغ كرده، از مایع به اندازه ی یك نارنگی برمیدارید و آن را داخل پودر نان زده سپس مایه را با كف دست یا قالبهای آماده ، فرم داده و داخل روغن داغ سرخ کنید حرارت را در حین طبخ ملایم نگه دارید تا درون كتلتهاپخته شوند.
وقتی دو طرف كتلتها سرخ شد، آنها را روی صافی یا كاغذ روغنگیر قرار دهید تا روغن اضافی از آن خارج شود در آخر كتلتها را در ظرفی که میخواهید سرو کنید بچینید و اطراف آن را باگوجهفرنگی، سبزی خوردن تزیین کنید وبا سس مورد علاقه تان سروکنید.
غذای فوری
مواد لازم برای تاس کباب با گوشت چرخ کرده:
گوشت چرخ کرده یک کیلو
پیاز بزرگ یک عدد
سیب زمینی دو عدد
هویج دو عدد
به یک عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت چرخکرده را به همراه مقداری ادویه وپیاز رنده شده به صورت قلقلی هایی ریزی در آورید ودر کمی روغن تفت دهید سپس هویج و پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید. حالا باید داخل قابلمه روغن بریزید.سپس یک ردیف از حلقه های پیاز را کف قابلمه بچینید.
در این مرحله باید روی پیازها را کوفته قلقلی بریزید پس از آن فلفل و زردچوبه بریزید.روی گوشت ها یک ردیف هویج بچینید .
ردیف بعد میوه به را که خرد کرده اید بچینید ،در اخرین مرحله هم سیب زمینی ها را چیده و حدود نیم لیوان آب همراه با فلفل و ادویه در ظرف بریزید،
قابلمه را روی گاز قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کرده ، در قابلمه را بگذارید و به مدت دو تا سه ساعت به آرامی مواد بپزند.
مراقب باشید آب غذا تمام نشود
غذای فوری اشکنه
مواد لازم جهت تهیه اشکنه :
یک عدد سیب زمینی در صورت تمایل
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری پر آرد گندم
سه قاشق غذاخوری پیاز داغ
یک قاشق چایخوری سرخالی زرچوبه
یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
سه پیمانه آب
نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا پیازها را سرخ کرده کنار بگذارید ،سپس آرد وزرد چوبه وپیاز داغ را با روغن کافی دوباره کمی تفت دهید شنبلیله را اضافه کرده هم بزنید سه پیمانه آب را کم کم به مخلوط پیاز داغ اضافه کرده وبه هم زدن ادامه دهید.
حال نوبت اضافه کردن سیب زمینی نگینی خرد شده است نمک وفلفل را هم بیافزایید 30 دقیقه فرصت دهید تا بپزد مراحل پخت باید با شعله ملایم باشد تا آرد به غلظت برسد.تخم مرغ ها را شکسته کمی هم بزنید.
تا از لختگی در آیند تخم مرغها را درون ظرف در حال پخت بریزید هم بزنید تا یکنواخت شود وقتی تخم مرغ خودش را گرفت وپخت ،اشکنه حاضر است برای سرو(نوش جان)
غذای فوری عدسی
مواد لازم برای پخت عدسی:
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری پر آرد گندم
دو قاشق سوپخوری پیاز داغ
نصف قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
سه پیمانه آب
سیب زمینی در صورت تمایل یک عدد
عدسها را شسته روی آنها به مقدار کافی آب بریزید مدتی زمان بدهید تا خیس بخورد
یک ظرف مناسب برای پخت عدسها انتخاب کنید زیرا حجم عدسها بعد از پخت دو برابر میشود. درون قابلمه مقداری روغن بریزید.
پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید بعد از اینکه پیازها طلایی شدند زرد چوبه و فلفل و نمک را هم افزوده و برای سه دقیقه دیگر تفت بدهید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
استفاده از رب گوجه فرنگی در دستور پخت عدسی اختیاری است. عدسها را به مواد اضافه کرده آب کافی روی عدسها بریزید حرارت را زیاد کرده تا به جوش بیافتد. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کرده وفرصت دهید عدس 30 دقیقه بپزد پس از سپری شدن این زمان سیب زمینی نگینی خرد شده را هم اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر زمان دهید پس از پخت با کمی جعفری وپیاز داغ وگلپر سرو کنید
غذای فوری
مواد لازم برای تهیه دمپخت گوجه فرنگی:
یک پیمانه برنج
دوعدد پیاز
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کره 30 گرم
نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم
پنج عدد گوجه فرنگی متوسط
پیاز را در روغن تفت داده تا کمی سبک شود ،سپس کمی زرد چوبه فلفل را افزوده رب گوجه را هم اضافه کرده گوجه فرنگی را پوست بگیرید ونگینی خرد کنید،
گوجه فرنگی خرد شده را با کره ونمک به پیاز اضافه کرده صبر کنید گوجه آب بیاندازد وکمی بپزد .
حال باید برنج را با مقدار مناسبی آب پخته وقتی هنوز برنج کمی آب دارد، مخلوط گوجه را به برنج اضافه کرده وخوب ترکیب کنید سپس برنج را دم کنید ،
شما میتوانید برنج را آبکش کرده بعد مایه ی گوجه را افزوده سپس برنج را دم کنید .
غذای فوری
مواد لازم پوره سیب زمینی با پیاز داغ :
پیاز بزرگ یک عدد،کره 100 گرم،سیب زمینی 3 عدد،نعنا خشک یک قاشق چایخوری،خامه یک چهارم لیوان ،زرد چوبه ؛نمک ،فلفل به میزان لازم،پنیر پارمزان به اندازه دلخواه
سیب زمینی آبپز شده را پوست بگیریدو له کرده،پیاز را ریز خرد کرده در مقداری کره تفت دهیدوقتی طلایی شد کمی فلفل سیاه ،نمک وزرد چوبه وقتی کمی تفت خورد نعنا خشک را هم اضافه کنید حال نوبت اضافه کردن سیب زمینی له شده است.
مواد را با هم خوب مخلوط کرده پنیر پارمزان رنده شده راهم بیافزایید خامه را آهسته آهسته به مخلوط اضافه کرده خوب هم بزنید تا مخلوط شود پوره سیب زمینی شما آماده است میتوانید سرو کنید
غذای فوری
مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز
لوبیا سبز نیم کیلو ،سیب زمینی یک عدد،پیاز یک عدد ،روغن به مقدار لازم،تخم مرغ چهار عدد،یک حبه سیر ،نمک وفلفل سیاه وزرد چوبه به میزان لازم
مرحله اول پیاز را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن سرخ کرده تا پیاز شفاف شود بعد زرد چوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کرده لوبیا سبز راکه خرد کرده اید
به پیاز اضافه کنید فرصت دهید آب حاصله بخار شود لوبیا سبز که تفت داده اید را کنار بگذارید به سراغ سیب زمینی بروید
آنها را به صورت نگینی خرد کرده سپس در کمی روغن تفت دهید وقتی همه مواد خنک شدنددر ظرف مناسبی ریخته ومقداری سیر رارنده کرده به مخلوط اضافه کنید کمی نمک به مخلوط بزنید حال زمان اضافه کردن تخم مرغها است بعد از اضافه کردن تخم مرغ همه مواد را مخلوط کرده خوب هم بزنید
در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید وقتی داغ شد مخلوط لوبیا سبز را درون آن منتقل کرده روی آن را با چنگال صاف کنید
سپس اجازه دهید با شعله ملایم یک طرف کوکو سرخ شود بعد کوکو را به چند قسمت مساوی تقسیم کرده برگردانید
تا طرف دیگر هم سرخ شود با گوجه وخیار شور سرو کنید.
غذای فوری
این غذا بسیار سریع وفوری حاضر میشود مواد لازم برای تهیه خوراک کدو سبز به شرح زیر است:
کدوسبز سه عدد،دو عددگوجه فرنگی ؛یک عدد پیاز ،کمی شنبلیله،نمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا کدوها را شسته سپس آنهارا به هرشکلی که دوست دارید خرد کنید بعد از آن پیاز وگوجه فرنگی را هم خرد کرده همه را کنار گذاشته در تابه ای مناسب اول پیاز با کمی روغن را سرخ کنید وقتی پیاز کمی طلایی رنگ شد کمی زرد چوبه وفلفل سیاه اضافه کرده بعد کدوهارا هم به ظرف منتقل کنید
مخلوط کرده سپس شعله گاز راکم کنید کمی که تفت خورد گوجه را هم بیافزایید
در تابه را گذاشته تاگوجه ها آب بیاندازند وکدو وگوجه پخته شوند در آخر کمی پودر شنبلیله را هم افزوده نمک فراموش نکنید
کمی که خوراک کدو سرخ شد آماده سرو است با مقداری سبزی تازه سرو کنید
غذای فوری
در موقع سرو این کتلت شما نیازی به نان ندارید به دلیل استفاده از بلغور ونان تست در مایه ی این کتلت
مواد لازم کوکوی اسفناج با بلغور گندم:
بلغورگندم نصف پیمانه ،نان تست سه عد د،ا سفناج یک دسته متوسط ،تخم مرغ یک عدد، پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری ،پودرسیر نصف قاشق مرباخوری ،پودر پاپریکا کمی،آردنخودچی درصورت نیاز یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ابتدا بلغور گندم را خیس کرده بعد از خیس خوردن دور نان تست را جدا کنید وبقیه نان را به بلغور اضافه کنید رطوبت بلغورباعث له شدن نان شده مخلوط را کنار گذاشته به سراغ اسفنناج بروید
اول اسفناج تمیز شده شسته را خرد کنید نمک وفلفل وزردچوبه را به آن اضافه کرده تخم مرغ را همراه با مخلوط بلغور را به ظرف حاوی اسفناج منتقل کنید
کمی هم بزنید اگر مایه کتلت شل است میتوانید از آرد نخود چی استفاده کنید تابه ای مناسب را روی شعله گذاشته سپس روغن اضافه کنید
صبر کنید تا داغ شود با اندازه یک قاشق غذا خوری از مایه برداشته ودرون تابه ریخته فرم دهید
به وسیله قاشق سپس سرخ کنید تمام کتلت ها را که سرخ کردید با مقداری خیار شور وگوجه تزیین کرده سرو کنید
غذای فوری فلافل
مواد لازم جهت پخت سریع فلافل:
نخود یک کیلو گرم،جعفری 100 گرم ،پیازیک عدد، سیر یک حبه ، فلفل سیاه و سفید به مقدار دلخواه، نمک به مقدار لازم، ادویه ( زیره ،تخم گشنیز ، زرد چوبه ) به مقدار لازم
نخود را یک روز قبل بگذارید در آب خیس بخورد وچند بار آب آن را عوض کرده سپس با جعفری وسیر ،پیاز در غذا ساز بریزید وبا هم میکس کنید پس از میکس کردن مواد را در کاسه ای منا سب ریخته نمک وفلفل وادویه را اضافه و مخلوط کرده کمی ورز دهید
با قالب مخصوص فلافل قالب بزنید بعد در مقداری روغن که خوب داغ شده سرخ کنید وبا کاهو وگوجه فرنگی وخیار شور سرو کنید (نوش جان)
یک بسته اسپاگتی ،گوجه فرنگی شش عدد ، 30 گرم کره ،یک عدد پیاز ریز خرد شده،دو حبه سیر رنده شده،
یک قاشق چایخوری آویشن،قاشق سوپ خوری ریحان خردشده ، یک پیمانه زیتون بدون هسته ،یک قاشق سوپ خوری آب لیمو ،یک پیمانه پنیر پارمسان رنده شده ، به میزان لازم نمک و فلفل
غذای فوری اسپاگتی
برای تهیه اسپاگتی ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری آب ریخته و آن را روی شعله گاز قرار دهید وقتی جوش آمد، یک بسته اسپاگتی را داخل آب جوش بریزید. فرصت دهید تا اسپاگتی کاملاً نرم شود، سپس آن را آبکشی کرده و کنار بگذارید. در یک تابه عمیق کره راروی شعله ملایم ذوب کنید،
سپس پیاز و سیر را داخل آن ریخته تفت دهید تا سبک و طلایی شوند. حال گوجهفرنگیها را رنده کرده٫ بعدازاینکه پیاز و سیر سرخ شدند، گوجهفرنگی رنده شده رابا نصف پودر آویشن و کمی نمک و فلفل اضافه کرده زمان دهید تا سس کمی به غلظت برسد ،
سپس ریحان خردشده، آبلیمو و زیتون داخل تابه ریخته و مواد را آهسته هم بزنید و صبر کنید تا طعم دار شوند . بعد از حدود 6 دقیقه اسپاگتی را داخل تابه ریخته، بهآرامی مخلوط را هم بزنید تا سس به خورد اسپاگتی برود.
بقیه پودر آویشن را هم افزوده در آخر پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. ودر ظرف مناسب سرو کنید
غذای فوری ماکارونی با پنیر
مواد لازم برای تهیه ماکارونی و پنیر:
آرد یک قاشق غذا خوری ،ماکارونی یک بسته ،روغن دو قاشق غذاخوری ،گوشت چرخ کرد200 گرم ،فلفل قرمز خرد شده یک عدد ،قارچ متوسط خرد شده 5 عدد ، شیر مقداری ،پنیر پیتزا رنده شده دو قاشق غذاخوری ، پنیر چدار به مقدار لازم مقداری ،نمک به مقدار کافی،فلفل به میزان لازم
در آغاز کار ظرف مناسبی با مقداری آب بگذارید به دمای جوش برسد بعد ماکارونی را در آب به مدت 10تا 12 دقیقه بجوشانید تا ماکارونی پخته شود
و بعد از گذشت مدت زمان ذکر شده ماکارونی را آبکش کنید و کنار بگذارید .
مقداری روغن در تابه بریزید سپس نمک و فلفل خردشده و گوشت چرخ کرده و فلفل قرمز را در روغن به خوبی تفت دهید و قارچ های خرد شده را به تابه گوشت اضافه کنید سپس در تابه را بگذارید.
دو دقیقه فرصت دهید مایه ماکارونی به خوبی پخته شود سپس مقداری از پنیر پیتزارنده شده را روی مایه گوشتی ماکارونی ریخته و مقداری حرارت دهید تا پنیر پیتزا کمی آب شود
در ظرف دیگری آرد را بریزیدو شیر را به آرد آرام آرام اضافه کرده وبگذارید مخلوط شیر و آرد به جوش بیافتد و سس غلیظی به عمل آید دقت کنید
که حرارت گاز باید کم باشد تا آرد ته نشین نشود و به خوبی در شیر حل شود .
در آخر کار ماکارونی را با سس آرد ،مایه گوشتی و پنیر پیتزا مخلوط کرده کمی پنیر چدار روی ماکارونی ریخته و10 تا 15 دقیقه در فر بگذارید تا روی ماکارونی کاملا طلایی شود پس از این مرحله ماکارانی وپنیر آماده سرو است با کمی جعفری تازه تزیین کنید .
غذای فوری همبرگر خانگی
همبرگر غذایی خوشمزه است که خیلی سریع آماده میشود وطرفداران زیادی دارد
مواد لازم جهت تهیه همبرگر خانگی:
گوشت چرخ کرده نیم کیلو ،آرد سوخاری مقداری ،یک عدد تخم مرغ (اختیاری )، یک عدد پیاز دوحبهسیر، نمک و فلفل سیاه به میزان کافی
ابتدا پیاز وسیررا ریز رنده کرده ، آب پیازرا به خوبی بگیرید سپس با گوشت چرخ کرده به خوبی ورز دهید
بعد نمک ،فلفل سیاه ،وکمی کاری افزوده اگر میخواهید تخم مرغ استفاده کنید همین مرحله اضافه کنید ،آرد را هم بیافزایید ،
و ورز دهید یک توپ کوچک بردارید با کمک دست فرم دهید بعد در روغن داغ سرخ کنید شعله را ملایم کرده تا همبرگر کمی بپزد
بعد طرف دیگر را برگردانید تا سرخ شود همبرگررا با کاهوی تازه وگوجه فرنگی وخیار شور سرو کنید
غذای فوری تاکو
مواد لازم جهت پخت تاکو :
آرد ذرت یک پیمانه ،نمک نصف قاشق چایخوری ،روغن مایع دو قاشق غذا خوری ،آب ولرم به میزان لازم
آرد را در ظرف مناسبی با روغن ونمک ومقداری آب خمیر کنید و به مدت 10 دقیقه ورز دهید وبعد در نایلون گذاشته ویک ساعت استراحت دهید .
سپس روی سطح کار آرد پاشی کنید بعد یک گلوله کوچک از خمیر را برداشته به وسیله وردنه باز کنید می توانید از قالب فلزی هم استفاده کنید
سپس در روغن داغ به صورت تا زده سرخ کنید تا حالت بگیرد وبتوانید مواد میانی را در آن بریزید .
مواد میانی تاکو
گوشت چرخکرده را با پیازوسیر سرخ شده ومقداری فلفل سبز تند در کمی روغن تفت دهید تا پخته شود ومخلوط را را با گوجه فرنگی وکاهو در تاکو قرار داده وسرو کنید
غذای فوری استیر فرای
مواد لازم استیر فرای:
سیر یک حبه - فلفل چیلی قرمز یک عدد- پیاز قرمز یک عدد کوچک- پیازچه سه عدد- نخود فرنگی یک فنجان-قارچ چند سه عدد- کلمسبزیک فنجان- روغن زیتون به مقدار کافی - نمک وفلفل سیاه به میزان لازم- سس سویادوقاشق چای خوری- روغن کنجد یک قاشق چای خوری- کنجد به مقدار کافی
درمرحله اول پخت استیر فرای باید پیاز وسیر را خلالی خرد کنید سپس پیازچه ،فلفل چیلی ،کلم سبز قارچ را نیز خرد کرده تابه مناسبی را بگذارید
با مقداری روغن زیتون گرم شود تا جایی که از آن دود بلند شود بعد سبزیجات خرد شده را حدود 3 دقیقه تفت دهید بوی خوش سبزیجات که به مشام رسید
سس سویا ؛نمک ،فلفل،وروغن کنجد را اضافه کرده 25 ثانیه دیگر تفت دهید استیرفرای شما آماده سرو است
لازم به ذکر است که این غذا بسیار فوری وسریع حاضر شده ودرعین حال طعم فوق العاده ای هم دارد.
غذای فوری فاجیتا
مواد لازم برای پخت فاجیتا
سینه مرغ به مقدار لازم- سه عدد فلفل دلمه ای خرد شده-یک عدد پیاز خرد شده-طعم دهنده ( فلفل قرمز، پودر پیاز، سیر و کمی پونه در صورت دلخواه)- سه قاشق غذاخوری آب لیمو
ابتدا پیاز وفلفل دلمه ای رادر یک قابلمه مناسب ریخته بعدمقدار سینه مرغی که در نظر گرفته اید را روی ان بچینید
سپس در ظرف را گذاشته ومدت زمان سه تا چهار ساعت صبر کنید تا با شعله خیلی کم گاز بپزد پس از پخته شدن ،مرغ راریش ریش کرده وبا سبزیجات پخته مخلوط کرده سس سویا وآبلیمو، نمک وفلفل و پودرسیر پونه،پودر پیاز طعم دار کرده ومیل کنید .
غذای فوری
مواد لازم سوپ سوپ مرغ و رشته فرنگی :
یک عدد پیاز بزرگ - سینه مرغ ۲۵۰ گرم-دو عددهویج متوسط –یک عددگوجه فرنگی -روغن مایع به میزان لازم – یک پیمانه رشته ورمیشل خرد شده – یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی - نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
مرغ را با کمی آب وزرد چوبه نمک بپزید ،ظرف مناسب جهت تهیه سوپ را روی حرارت گذاشته کمی روغن اضافه کرده پیاز خرد شده را در قابلمه ریخته تفت دهید سپس مرغ را که ریش ریش کرده اید به پیاز اضافه کرده کمی زرد چوبه وفلفل نمک افزوده سپس مقداری آب اضافه کرده وشعله گاز را کم کنید
پس از آن گوجه را رنده کرده سیب زمینی را با هویج مکعبی خرد کرده به ظرف سوپ اضافه کنید
بهتر است کمی روغن را که مقداری فلفل وزرد چوبه در آن ریخته اید را تفت داده به سوپ اضافه کنید پس از اینکه سبزیجات سوپ پخته شد
ورمیشل را اضافه کرده وده دقیقه فرصت دهید تا ورمیشل نرم شود سوپ رشته فرنگی ومرغ حاضر است با آبلیمو و سبزی تازه سرو کنید.
غذای فوری
مواد لازم نرگسی اسفناج :
270گرم اسفناج خام - یک عدد پیاز بزرگ - دوحبه سیر- دوعدد تخم مرغ - نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
ابتدا اسفناج شسته تمیز را درون قابلمه با در بسته وشعله ملایم بگذرید کمی بپزد ،سپس پیاز راخرد کرده ودر تابه ای با مقداری روغن تفت دهید
زرد چوبه و فلفل اضافه کرده بعد اسفناج های پخته را به پیاز سرخ شده افزوده تفت دهید
کمی که روی حرارت ماند تخم مرغ را روی اسفناج شکسته صبر کنید تخم مرغها بپزد . نرگسی اسفناج آماده است با لیموی تازه سرو کنید .
غذای فوری میگو سیخی
مواد لازم برای تهیه میگو سیخی:
سیر یک قاشق مربا خوری –میگو 300 گرم – زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری لیمو ترش یک عدد – نمک وفلفل به میزان لازم
ابتدا آبلیمو وزعفران وسیر را به همراه نمک وفلفل مخلوط کرده این محلول را به میگو ها افزوده ومزه دار کند میگو ها را به سیخ کشیده
در تابه ای کمی روغن ریخته وکمی از مایع زعفران و آبلیمو هم اضافه کرده تابه را روی حرارت گذاشته ومیگو ها را در آن بچینید
مدتی که گذشت میگوها را برگردانید تا خوب پخته شوند می توانید حرارت را زیاد کنید تا میگو ها طلایی رنگ شوند
غذای فوری
مواد لازم برای :کشک و کدو کرمانی کشک یک پیمانه، پیاز یک عدد، سیر چهار حبه ،گردوی پودر شده یک تا دوقاشق غذا خوری ،نعنا داغ به مقدار کافی
ابتدا کدوی سبز را پوست گرفته بعد با روغن اندکی سرخ کنید وکنار بگذارید پیازوسیر را خرد کنید وبا مقداری روغن سرخ کرده
حال کدو را هم به پیازوسیر افزوده وبا مقداری آب بگذارید بپزد پس از پخت، کشک وگردو نعناداغ وکمی نمک را هم بیافزایید
سپس با گوشت کوب مخلوط را له کنید زمان بدهید تا کشک کدو جا بیافتد (نوش جان)
غذای فوری کله جوش
مواد لازم برای کله جوش:
1- کشک ساییده شده دو لیوان 2-نعنا خشک یک قاشق غذا خوری 3- پیاز متوسط دو عدد4-زردچوبه ونمک به میزان لازم 5- گردو نصف لیوان خرد شده
در ابتدا باید پیاز ها را خرد کرده سپس با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شده وسرخ شود بعد نعناع خشک ،زردچوبه ،گردوی خرد شده راهم افزوده
سپس کمی تفت دهید دو لیوان آب به مخلوط اضافه کرده فرصت دهید تا به جوش بیاید وقتی آب به جوش آمد کشک را به ظرف منتقل کرده
وقبل از به جوش آمدن دوباره آب وکشک کله جوش را ازروی حرارت بردارید با مقداری پیاز سرخ شده ونعناع داغ تزیین کنید
غذای فوری
مواد لازم برای نان تست و تخم مرغ:
تخم مرغ 5 عدد - پنیر پیتزای رنده شده یک پیمانه –فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری- پودر آویشن یک قاشق چایی خوری فلفل قرمز کمی -نمک به میزان لازم - نان تست یک بسته -روغن مایع دو قاشق غذا خوری - آرد سفید یک قاشق غذا خوری
ابتدا فلفل سیاه وقرمز ،پودر آویشن همه را به پنیر پبتزا افزوده کاملا مخلوط کنید سپس هر تعداد نان که میخواهید را در سینی فر از قبل کمی چرب شده قرار دهید مخلوط پنیر وادویه ها را روی تمام نان ها بریزید سپس در فر گذاشته وفرصت دهید تا پنیر ذوب شود پس از آن تابه ای را با کمی روغن بگذارید
داغ شود وتخم مرغ ها را درون تابه شکسته سپس تا زمان عسلی شدن آنها صبرکنید بعد نان ها را از فر در آورده روی هر نان یک تخم مرغ بگذارید
به مدت سه دقیقه دوباره در فر قرار دهید تا تخم مرغها بپزند با مقداری جعفری خرد شده وچند برش لیموی ترش تازه سرو کنید .
غذای فوری یتیمچه
مواد لازم برای پخت یتیمچه: بادمجان بزرگ پنج عدد- گوجه فرنگی متوسط چهار عدد- روغن نصف لیوان - پیاز سه عدد سیر سه حبه – نمک وزرد چوبه هر کدام یک قاشق چایخوری
بادمجان ها را پوست گرفته نگینی خرد کرده نمک بزنید وبگذارید 30 دقیقه بماند تا تلخی بادمجان از بین برودسپس بادمجان را شسته با کمی روغن تفت داده
کنار بگذارید ،بعد پیاز وسیر را هم که خرد کرده اید کمی تفت داده سرخ که شدند پیاز را در ظرفی ریخته ونوبت سرخ کردن گوجه فرنگی است
بعد از اینکه همه موادرا جداجدا سرخ کردید در قابلمه ای مناسب کمی روغن ریخته ومقداری زرد چوبه در آن تفت دهید
سپس همه مواد را به قابلمه منتقل کرده با کمی آب بگذارید مواد بپزدپس از 30 دقیقه یتیمچه شما آماده است با ترشی ومقداری برگ ریحان تازه سرو کنید.
غذای فوری کشک و بادمجان
مواد لازم برای پخت غذلی فوری کشک و بادمجان:بادمجان پنج عدد- کشک نصف لیوان - پیاز بزرگ یک عدد- مغز گردوی آسیاب شده سه قاشق غذا خوری (سلیقه ای ) روغن ونمک به میزان لازم - سیر دوحبه- نعنا خشک سه قاشق غذاخوری
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته واز طول چند برش بزنید سپس تکه های بادمجان را نمک زده کمی زمان بدهید تا تلخی بادمجان از بین برود بعد از گذشت زمان مورد نظر بادمجان ها را شسته وباروغن سرخ کرده کنار بگذارید.
حال نوبت سیر وپیاز است که پس از خرد شدن آنها را سرخ کرده تا زمانی که طلایی شوند و نعناع خشک را هم در مقداری روغن سرخ کنید وکنار بگذارید
در این مرحله شما باید بادمجان وپیاز سیر را که سرخ کرده اید در ظرف مناسبی ریخته وبا مقداری آب بگذارید بپزد.
پس از اینکه بادمجان ها کمی پخته شده با یک گوشت کوب آنها را له کرده وپس از آن کشک را با مقداری آب مخلوط کرده وبه بادمجان بیافزایید
بعد از مدتی ، نعناع داغ را هم افزوده وروی شعله ملایم فرصت دهید تمام آب کشک بادمجان تبخیر شود ،
پس از پخت در ظرف مورد نظرتان ریخته وبا گردو ونعناع داغ تزیین کنید .