شام سریع و خوشمزه
نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 11 آذر 1399 ساعت 12:08
آبولابولا
مواد لازم:
سیب زمینی=۲ عدد
هویج=۲ عدد کوچک
فلفل دلمه ایی=یک عدد (اگر رنگی باشد بهتر است
پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگ
گوجه فرنگی=۴ عدد متوسط
بادمجان= ۲ عدد
کدو= ۲ عدد متوسط
ادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواه
ذرت= در صورت دلخواه
طرزتهیه
مواد لازم برای تهیه این غذااجباری نیست شما میتوانید موادی را که دوست دارید به آن اضافه یا از آن کم کنید
پیازها را خورد کرده در یک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ میکنید. پس از آنکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینیها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمهای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید.
به سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوچه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد
غذا آماده سرو میباشد.
شامی سویا مواد لازم:
سویا=۱ پیمانه
سیب زمینی=۴ عدد
فلفل دلمهای =۱ عدد
رب گوجه =۱ قاشق چایخوری
پیاز=۱ عدد
پودر سوخاری=به میزان لازم
نمک فلفل. زرد چوبه=به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا سیب زمینیها را گذاشته تا ابپز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ میکنیم و سویا خیس خورده را درون ان تفت میدهیم و فلفل دلمهای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم.
سپس ادویهها و رب را میریزیم بعد از مدتی مواد اماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده میکنیم کمی که سرد ش. مقداری از ان را بر میداریم وداخل ان کمی از مواد را میریزیم وروی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته میپوشانیم انگاه در تخم مرغ میغلتانیم وداخل
پودر سوخاری فرو برده وسپس انرادر ماهی تابه سرخ میکنیم.
قلیه کدو حلوایی
مواد لازم:
لوبیا قرمز=۵۰ گرم
ماش=۱۵۰ گرم
کدو حلوایی پوست کنده=۳۵۰ گرم
روغن=۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده=۳ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زردچوبه=به مقدار کافی
شکر=۱۰۰ گرم
دارچین=۱ قاشق مرباخوری
گردو و پودر نارگیل=به میزان لازم
طرزتهیه
۱. لوبیا قرمز و ماش را شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیم پز که شد ماش را اضافه کنید تا کاملا هر دو پخته شود.
۲. کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
۳. تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود.
۴. شکر و د. ارچین را اضافه کنید و بعد از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزئین کنید و با نان میل نمایید.
استریپس سیب زمینی مواد لازم:
سیب زمینی پخته=۵ عدد
پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده=۱۵۰ گرم
آرد=۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ=۲ عدد
مغز نان باگت=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
طرزتهیه
۱. سیب زمینیهای پخته را با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
۲. نمک و فلفل را افزوده و ورز میدهیم.
۳. از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میآوریم.
۴. اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
برای خوش طعمتر شدن میتوانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم.
املت گوجه فرنگی و تن مواد لازم:
پیاز رنده شده نرم=۱ عدد بزرگ
تخم مرغ زده شده=۵ عدد
روغن مایع=۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده نرم=۲ عدد
جعفری ریز شده=۴/۱ لیوان
تن ماهی بدون روغن=۱ قوطی ریز شده
نمک=۱ قاشق چایخوری
ادویه مخلوط=کمی
فلفل قرمز=کمی
آرد=۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری
سیر کوبیده شده=۱ عدد
طرزتهیه
۱. گوجه فرنگی+پیاز+جعفری را با هم مخلوط کرده، نمک و ادویه و سیر را به آن اضافه کرده با دست هم میزنیم.
۲. تخم مرغ زده شده و روغن نباتی را به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
۳. تن ماهی را به مواد اضافه کرده، خوب هم میزنیم.
۴. در اخر آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مواد را هم میزنیم.
۵. سینی مخصوص فر را با یک قاشق غذاخوری کره چرب کرده و مواد را داخل سینی ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا زمانی که سطح املت طلایی رنگ شود.
کشک و بادمجان مواد لازم:
بادمجان =۶ عدد
پیاز =۴ عدد
نعنا داغ =۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو =نصف لیوان
کشک =یک لیوان
طرزتهیه
ابتدا بادمجانها را پوست کنده و به صورت عمودی برش میدهیم سپس بادمجانها را نیم ساعت در آب و نمک قرار میدهیم. پیازها را به صورت خلالی خرد کرده ودر روغن سرخ
میکنیم تا طلائی شود.
نعنا را در باقیمانده روغن پیاز سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
بادمجانها را سرخ کرده سپس مقداری آب روی آن میریزیم تا ۱۵ دقیقه به آرامی بپزد و نرم شود. سپس آب اضافی آن را گرفته و با گوشتکوب بادمجانها را له میکنیم. بعد پیاز، نعنا داغ، گردو، کشک، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. سپس غذا را در ظرفی کشیده و با مقداری پیاز داغ، کشک و نعناع تزئین میکنیم.
چیپس وپنیر فیله مرغ مواد لازم:
برای ۲ نفر:
چیپس ساده=یه بسته متوسط
فیله مرغ پخته شده=۲۰۰ گرم
کالباس خشک یا مرغ (به دلخواه) =۳ برگ متوسط
قارچ=۲۰۰ گرم
فلفل دلمه=۱ عدد متوسط
ذرت و نخود کنسروی (به دلخواه) =هرکدام یک قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا=۱۵۰ گرم
آویشن و فلفل سیاه و زرد چوبه=به اندازه دلخواه
طرزتهیه
اولین قدم باید قارچ خرد شده و فلفل دلمه خرد شده را در ظرفی ریخته کمی فلفل سیاه و زرد چوبه زده وبدون روغن با ماکزیمم قدرت مایکروفر به مدت ۴ دقیقه دکمه استارت رو میزنیم. پس از آماده شدن اگر قارچ هنوز آب اضافی داشت حتمآ دور بریزید.
اکنون تمام موادی که داریم پخته شده هست و دیگر نیازی به حرارت پخت ندارد.
ظرف گرد چینی یا پیرکس برای ۲ نفرتهیه کنید، یک ردیف چیپس بچینید سپس از تمامی مواد به جز ادویهها و پنیر به صورت منظم و یکسات همانند ریختن مواد روی نان پیتزا بریزید سپس نیمی از پنیر روی مواد ریخته. دوباره یک ردیف دیگر چیپس (البته اینبار در مساحت و چیپس کمتر نسبت به ردیف اول) باقیمانده مواد را ریخته ومابقی پنیر رو اضافه میکنیم.
ظرف را به مدت ۲ الی ۲:۳۰ دقیقه با ماکزیمم قدرت در ماکروفر گذاشته تا آماده گردد.
هنگام صرف حتمآ پودر آویشن بزنید و این چیپس و پنیر با سس الدورادو هم مزه خوبی دارد.
املت گوشت و تخم مرغ
مواد لازم:
گوشت چرخ شده=۲۰۰ گرم
تخم مرغ زده شده=۵ عدد
نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
کره=۲ قاشق غذاخوری
روغن=۲ قاشق غذاخوری
فلفل و زردچوبه=کمی
طرزتهیه
۱-گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه میکنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
۴. تخم مرغهای زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا تخم مرغها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغها درست شوند به هم زدن ادامه میدهیم.
۵. مواد را در ظرفی ریخته و سرو میکنیم.
قارچ با کرم مواد لازم:
قارچ=۵۰۰ گرم
لیمو ترش=۲ عدد
روغن زیتون یا کره=به میزان لازم
خامه=۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ=۲ عدد
نمک و فلفل=به میزان لازم
پنیر پیتزا=۲۰۰ گرم
طرزتهیه
قارچها را شسته و بعد از خرد کردن خشک کنید و آبلیمو به آنها اضافه کنید تا سیاه نشوند سپس قارچها را در کره یا روغن زیتون سرخ کنید. خامه؛ زرده تخم مرغ؛ نمک و فلفل را در کاسه ایی باهم مخلوط کرده خوب هم بزنید.
کف ظرف پیرکس را کمی چرب کرده و با قارچهای سرخ شده بپوشانید؛ سپس با مخلوط خامه و زردههای تخم مرغ روی قارچها را نیز بپوشانید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را نیز روی مواد بپاشید و ظرف را در فر با درجه حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پنیرهای روی ظرف طلایی شوند.
کدو چیپس (پیش غذا) مواد لازم:
کاغذ روغنی=۱ ورق
کدوی بزرگ=۲ عدد
ماست=۴ قاشق غذاخوری
موسیر=۱ عدد کامل
نمک=۲/۱ قاشق چایخوری
فلفل و آویشن=۲/۱ قاشق چایخوری
طرزتهیه
کدوها را به صورت حلقههای نازک مثل چیپس میکنیم. بعد در آب یخ فرو برده و بعد در آرد سفید زده و در صافی میگذاریم.
در مرحله آخر قبل از سرخ کردن یک بار دیگر کدوها را سریع در آب قرار میدهیم تا آرد به کدو بچسبد و در روغن بسیار داغ سرخ میکنیم. کدوهای سرخ شده را روی کاغذ روغنی چیده و روی ان نمک، فلفل و آویشن میزنیم. سپس در ظرف گذاشته و درون ان ماست و موسیر میگذاریم و سرو میکنیم. میتوان به جای ماست و موسیر از ماست موسیر آماده نیز استفاده کرد.
خوراک سبزیجات مواد لازم:
برای ۴ نفر:
بادمجان قلمی=۳ عدد
کدو سبز=۲ عدد
سیب زمینی متوسط =۳ عدد
پیاز متوسط =۲ عدد
گوجه فرنگی=۲ عدد
هویج=۱ عدد
فلفل سبز=یک عدد
رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری
ادویه و نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه
سیب زمینیها را پوست کنده و بصورت چهارگوش خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم. کدوها را هم با پوست بصورت چهارگوش و هم اندازه سیب زمینیها خرد کرده و پس از اینکه سیب زمینیها را کمی سرخ کردیم به آن میافزائیم. سپس پیازها را هم به همان شکل خرد کرده و پس از اینکه کمی دیگر موادمان را سرخ کردیم به آنها اضافه میکنیم. با کمی فاصله زمانی _تا پیازها هم کمی سرخ شوند_ بادمجانها را هم به همان اندازه خرد کرده و به مواد میافزائیم.
سپس فلفل سبز و هویج را که چهارگوش خرد کرده ایم اضافه میکنیم و پس از اینکه با سایر موادمان کمی سرخ شدند رب گوجه فرنگی و ادویه و زردچوبه و نمک را میافزائیم و باز هم با موادمان کمی تفت میدهیم. سپس گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و پس از اینکه کمی تفت دادیم درب ماهی تابه را میگذاریم تا مواد با بخار خودشان پخته شوند و گاهی در این فاصله مواد را هم میزنیم.
پس از اینکه کدو وسیب زمینی و هویج پخته شوند غذا حاضر است.
این غذا در مراحل پخت اصلاً به آب نیاز ندارد وبه همین خاطر بسیار لذیذ میشود تنها نکته آنست که روی حرارت بسیار ملایم پخته شود.
الحمص مواد لازم:
نخود پخته شده=۱ لیوان
ماست=۱ لیوان
مایونز=۲ قاشق غذاخوری
ارده سفید=۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر=۱ قاشق مرباخوری
نمک=به مقدار لازم
طرزتهیه
تمام مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم.
مواد بدست آمده را در ظرف ریخته و روی آن را روغن زیتون ریخته و با قاشق صاف میکنیم. میتوانیم روی آن را با زیتون یا برگهای جعفری تزئین کنیم.
خوراک بادمجان وکدو مواد لازم:
بادمجان کوچک=۳ عدد
کدو مسمایی متوسط=۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط=۶ عدد
سیب زمینی متوسط=۲ عدد
نخودسبز پخته=یک و نیم لیوان
پنیر=۶۰ گرم
روغن زیتون=۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
طرزتهیه
سرهای بادمجان و کدو را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه حلقه، طوریکه انتهای حلقهها از هم جدا نشوند و شکل بادمجان و کدو حفظ شود، ببرید.
سه عدد گوجه فرنگی و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید و بین حلقههای کدو و بادمجان یک در میان قرار دهید. کمی فلفل و نمک به آنها بپاشید.
بادمجانها و کدوها را یک در میان در شزف گود نسوزی بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و ظرف را در فر با حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه طوری که کدو و بادمجان له نشود، بگذارید تا بپزد.
سپس ظرف را از فر بیرون بیاورید. گوجه فرنگیهای باقی مانده را خرد کنید و همراه نخود پخته در وسط ظرف قرار دهید، پنیر را روی مواد درون ظرف رنده کنید و ۱۰ دقیقه دیگر ظرف را در فر قرار دهید. این غذا را با همین ظرف سر سفره ببرید.
ساندویچ مرغ با مایونز مواد لازم:
سینه مرغ پخته=یک عدد
پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان
آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم
گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان
سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری
نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم
طرزتهیه
مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغهای خرد شده را در یک کاسه با سبزیها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید.
تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون
مواد لازم:
کلم بروکلی=۱۱۵ گرم
ژامبون مرغ=۵۰ گرم
پنیر چدار=۵۰ گرم
شیر خشک آماده شده=۱ و ۴/۱ لیوان (۳۰۰ میلی لیتر)
تالیاتلی (نوعی پاستای پهن و نواری شکل) =۵۰ گرم
نمک=بمیزان لازم
طرزتهیه
کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچههای کوچک درآورید. ساقههای آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلیها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلیها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
ژامبون، پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید
نکته:برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.
دال عدس مواد لازم:
عدس قرمز=دو پیمانه
پیاز بزرگ =یک عدد
سیر=دو قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی =۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط= ۲ عدد
لیمو عمانی =دو عدد
ادویه= یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز= یک قاشق غذاخوری
روغن= یک قاشق غذاخوری
تمر هندی به دلخواه
طرزتهیه
ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم سپس رب فلفل ادویه لیمو عمانی و سیب زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد.
هر از چند گاهی هم مواد را زیر ورو کرده تا به ته دیگ نچسبد زیرا عدس قرمز فورا به دیگ میچسبد بعد از اینکه آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده ونمک را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم مواد کاملا پخته شوند وقتی غذای ما جا افتاد زیر آنرا خاموش میکنیم و با گوشت کوب دال عدس را میکوبیم (به خاطر سیب زمینی موجود در ان باید کاملا له شود.)
این غذا را میتوان با ترشی هم صرف کرد.
رولت گوشت فرانسوی مواد لازم:
گوشت چرخ کرده کم چرب=۶۰۰ گرم
فیله مرغ=۲ عدد
جعفری و شوید=۲۰۰ گرم
تخم مرغ=۳ عدد
پنیر موتزارلای رنده شده=۵۰ گرم
زعفران=۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به میزان لازم
روغن مایع=۱ پیمانه
پیاز=۲ عدد متوسط
طرزتهیه
۱. گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده، پیاز، نمک، فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید.
۲. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید.
۳. فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید.
۴. رولت را در فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد یا ۴۶۴ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.
در نهایت میتوانید این غذا را همراه برشهای لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.
گمج کباب (غذای گیلانی) مواد لازم:
گوشت تکه ای= نیم کیلو
پیاز =۳ عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= ۱ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم
طرزتهیه
گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم میپزیم، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه میکنیم.
وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا خورش جا بیفتد.
خوراک گوشت چرخ کرده مواد لازم:
پیاز=یک عدد
سیر =۲-۳ حبه
فلفل، نمک =به میزان لازم
گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرم
قارچ =۱۵۰ گرم
نخود فرنگی=۳۰۰ گرم
سیب زمینی =یک عدد متوسط
رب گوجه=۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ =۲ قاشق غذاخوری
طرزتهیه
پیاز را خورد کرده و سرخ میکنیم. سیرها را له کرده و اضافه میکنیم. تف میدهیم گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. نمک و فلفل را اضافه کرده. سپس قارچها را حلقه کرده به مخلوط اضافه میکنیم و بعد نخود فرنگی و سیب زمینی نگینی را به مخلوط اضافه میکنیم و در حین اضافه کردن مواد، مخلوط را هم میزنیم. رب گوجه و سس کچاپ را اضافه کنید و خوب تف دهید تا رنگ رب باز شود. در پایان یک لیوان آب اضافه کرده و بگذارید تا خوب جا بیفتد.
پلوي سنتي فرانسوي ( ليموزين)
مواد لازم:
هویج تازه (رنده شده) = ۳ عدد
برنج= ۴ پیمانه
نخود فرنگی = ۱۵۰ گرم
کشمش= ۱ پیمانه
پیاز بزرگ خردشده= ۲ عدد
مرغ= ۳ تکه بزرگ
هل کوبیده=۱ قاشق چایخوری
ادویه= به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی=۶ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن= به مقدار لازم
طرزتهیه
در ابتدا تکههای مرغ را سرخ میکنیم و جدا میگذاریم. پیاز را نیز جدا سرخ میکنیم. برنج را یک ساعت قبل از پخت در آب سرد میخیسانیم و سپس آن را نیز جوشانده و در آبکش میریزیم تا آب خود را خوب پس بدهد.
سپس در ظرفی بزرگ پیاز سرخ شده، مرغ سرخ شده، هویج رنده شده به همراه کشمش و نخود فرنگر و همین طور رب گوجه فرنگی و ادویه جات و هل را اضافه کرده و در آخر کار برنج آبکش شده را نیز افزوده و همه را خوب مخلوط میکنیم و با حرارت کم میگذاریم تا دم بیاید.