طرز تهیه سیب و دارچین برای لاغری
نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 30 دی 1399 ساعت 01:38
اگر می خواهید لاغر شوید، رژیم سیب و دارچین بگیرید؛ این دمنوش مقوی شما را به یک باربی زیبا تبدیل خواهد کرد؛ با ما همراه باشید.
- سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانه های آن را خارج می کنیم.
میوه و حتی پوست سیب را با یک تکه چوب دارچین در داخل قوری می اندازیم و به آن آب اضافه می کنیم؛ این دمنوش لازم است که حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود.
اگر دمنوش سیب و دارچین را با پوست سیب درست کنید، مدت زمان آماده شدن آن کوتاه تر می شود.
لاغری شکم و پهلو با دمنوش سیب و دارچین خاصیت جالب توجه این نوشیدنی در این است که مانع از مقاومت چربی ها می شود و به ویژه روی لاغری موضعی و آب شدن چربی های شکم و پهلو بیشتر تأثیر می گذارد.
خواص فالوده سیب و عسل فالوده سیب به عنوان یک معجون شفابخش از ترکیب میوه سیب، عسل و عرقیات درست می شود.
این معجون هم خواص زیادی برای سلامت بدن دارد: اگر فالوده سیب صبح به صورت ناشتا مصرف شود، برای رفع کم خونی و تقویت قلب مفید است.
همچنین این دسر یا معجون برای تقویت سیستم عصبی و رفع استرس و اضطراب البته یک ساعت قبل از خواب، بسیار مفید و مؤثر است.
طرز تهیه فالوده سیب برای اینکه این ترکیب طبیعی را در خانه بسازید، 2 قاشق چای خوری عسل و 1 قاشق چای خوری سرکه سیب را در یک فنجان چای سبز تازه دم حل کنید.